2777
2789
عنوان

کیا قهر خونه باباشونن؟ دم عیدی خیلی دلم گرفته 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 45 پست
آره متاسفانه با همون اینستا شروع شد و به تلفن و چتای ناجور و واتساپ و اینا کشید 😭

عزیزم تاپیکاتوخوندم    خیلی اذیت شدم  😔متاسفانه بعضی ازمرداخیانت توذاتشونه ومقصرشمانیستی اصلن لیاقت نداره ی ذره ناراحت بشی وخوتواذیت کنی .اینستا بیشترمردامونوخراب کرده  منکه درم دلداریت میدم ظربه ی شدیدی ازاینستاخوردم اول باهاش حرف  زدم گفت کات میکنم ولی بی فایدس دوباره شروع میکردتااینکه  من پیاماوعکساروذخیره کردم  تهدیدش کردم پخش کنم   الان خوب شده کمی تهدیدش کردم میرم درخونه ی دختره ابروشو بریزم .    ولی دلم هنوزشکسته💔💔💔💔💔حالا  حالاها ترمیم نمیشه   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دارم از گرسنگي ميميرم دلم نميخواد برم بيرون شارژرم اوردم با خودم تو اتاق خودشو كشت درو باز نكردم بد ...

با قهر کردن چیزی درست نمیشه با هم حرف بزنید حلش کنید،منو شوهرم میتونستیم با حرف زدن منطقی مشکلمان حل کنیم اما ..

بابا دلتنگتم....
با قهر کردن چیزی درست نمیشه با هم حرف بزنید حلش کنید،منو شوهرم میتونستیم با حرف زدن منطقی مشکلمان حل ...

بلد نیست منطقی صحبت کنه‌

فقط میگه ببخشید اشتباه کردم 

مججد که توی همون شرایط قرار بگیره باز همون کارو تکرار میکنه 

تا همینجوری گند نزنی بهش چشمش نمیترسه ادم نمیشه

💜❤️