2777
2789
عنوان

میاین درد دل😢

98 بازدید | 14 پست

یکی نیس باهاش درد دل کنم..از خودم بگم..بگم که الان حالم بهم میخوره از خودم...عصبی ام.بی گذشتم..ی ادمه بدقلق..بدم میاد از خودم...الان توهمین لحظه آخر سالی دلم واسه تموم کسایی که به نوعی اذیتشون کردم میسوزه..خدا‌..شوهرم.مادرم..خواهرام..داداشم...دوستم..

چرا باید اینقدر پست باشم کع اشک مادرمو دربیارم..دلم برای شوهرم خونه..هرچی به خدا میگم درستم کن آدمم کن نمیشه که نمیشه...چیزی نمیگین لااقل واسم دعا کنید..حس غرق شدنو دارم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا که خدا کمکت کنه خودتم تلاش کن

چجوری..چجوری تلاش کنم وقتی به نتیجه نمیرسم...ببین..من حتی خودمم از اخلاق خودم خستم از خودم خستم...چه برسه به اطرافیانم

مشکلت چیه عزیزم انشاالله خدا هوای دلتو داشته باشه ب راه راست هدایتت کنه

مشکلم اینه که کنترلی رو رفتارام ندارم..رو زبونم..جنبه هیییییچ اتفاق و مشکلیو ندارم...عصبی ام...هزارتا مریضی بخاطر اعصابم گرفتم که همین الان یکیش گریبانمو گرفته اونم سردرد...

کاش شوهر منم یه روزی به این درجه از درک و فهم برسه که بدونه چقدر با کاراش و حرفاش بقیه رو آزار میده

شاید دست خودش نیس...شاید خواسته درست شه و هربار شکست خورده..بخدا من از ته قلبم خونوادمو شوهرمو دوست دارم..عاشق خدام...ولی خیلی عصبی ام...همین باعث شده اونا فک کنن دوستشون ندارم

چجوری..چجوری تلاش کنم وقتی به نتیجه نمیرسم...ببین..من حتی خودمم از اخلاق خودم خستم از خودم خستم...چه ...

برو دکتر حالا نمیدونم چیکارا کردی. ولی اینکه میکی خستم نمیدونم خستگی جسمتو میگی یا روحتو. اول سعی کن ببین بدنت چی کم داره اونارو برطرف کن قرصای مکمل ک باعث میشه بهت انرژی بده مثل منیزیم یا چیزای دیگه چون تا اعصابت آروم نباشه خودت شارژنشی اصلا نمیتونی تمرکز کنی روکارات. به این فکرکن دنیا دو روزه معلوم نیست تاکی عزیزانمون خودمون زنده ایم. پس چرا باید اونارو اذیت کنیم. 

شاید دست خودش نیس...شاید خواسته درست شه و هربار شکست خورده..بخدا من از ته قلبم خونوادمو شوهرمو دوست ...

این حرفا به درد نمیخوره چون اگه واقعا تلاش کنید درست میشه چطور من تلاش میکنم سکوت میکنم سعی میکنم باهاش با ملایمت رفتار کنم یعنی اون نمیتونه 

دعا کنید به خواسته م برسم لطفا😔🙏🏻
برو دکتر حالا نمیدونم چیکارا کردی. ولی اینکه میکی خستم نمیدونم خستگی جسمتو میگی یا روحتو. اول سعی کن ...

بخدا تموم اینا رو به خودم میگم..هزار تا جمله روانشناسی بلدم اما وقتش که میشه گند میزنم به همه چی..آره کم خونی و اینام دارم خیلی دوست دارم برم مشاوره ولی برام مقدور نیس

مشکلم اینه که کنترلی رو رفتارام ندارم..رو زبونم..جنبه هیییییچ اتفاق و مشکلیو ندارم...عصبی ام...هزارت ...

خودت میگی هزارتا مریضی گرفتی پس بدون این رفتارا خیلی بدههه 

هر وق عصبانی شدی نفس عمیق بکش،مدیتیشن کن سعی کن استراحت کنی و همزمان موسیقی گوش بدی ورزش کن،قبل ازاینکه بخای حرفی بزنی و عکس العملی نشون بدی ب این فک کن ک چ نتیجه ای در بر داره، کینه رو بزار کنار سعی کن بیشتر وقتا وضو داشته باشی

شاید خیلی ساده باشن ولی خیلییی تاثیر گزارن از همین حالا شروع کن...

حِرمــٰـان 

خودت میگی هزارتا مریضی گرفتی پس بدون این رفتارا خیلی بدههه  هر وق عصبانی شدی نفس عمیق بکش،مدیت ...

از رو حرفات اسکرین گرفتم..ممنونم گلم خیلی آرومم کرد دعام کن 

این حرفا به درد نمیخوره چون اگه واقعا تلاش کنید درست میشه چطور من تلاش میکنم سکوت میکنم سعی میکنم با ...

نمیدونم‌.شایدم سعی نکرده..پیش مشاور نرفتین؟

بخدا تموم اینا رو به خودم میگم..هزار تا جمله روانشناسی بلدم اما وقتش که میشه گند میزنم به همه چی..آر ...

منیزیم ویتامین دی اینا شارژ میکنه ادممو حتما بخور. تصمیم بگیر یمدت زیاد حرف نزنی. فکرکن بعد حرف بزن. یکم کم رفت وآمد کن بشین بکارات فکرکن