2777
2789

چرا نخوریم؟؟؟دکتر ب من ک تنبلی تخمدان دارم داده

دوس دارم منم یه روز بیام‌ تاپیک بزنم بگم وااااای خدا مرررسی🤩😍  که به منم یه کنجد یه عدس یه نخود یه لوبیا یه فندق دادی😍😍خدایا ینی میاد اون روز😞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا نخوریم؟؟؟دکتر ب من ک تنبلی تخمدان دارم داده

الان که اوندی ببین دکتر بهم گفته از روز 15 بخور دقیقا منطور 15 هم یعتی اینکه از انروز که روزه اول پری هستم بشمارم تا 15 روزه دیگه درسته ؟؟؟

هر شب دو قرص به مدت پنج روز 

باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان  سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂

ببین وقتی پریود شدی روز اول حساب کن تا ۱۵ روز ..روز ۱۵ بخور هر تعدادی ک بهت گفته

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
عزیزم طبق دستور پزشکت خب داروی هورمونیه نمیشه سرخود خورد

ن کاری به دز مصرفش ندارم میخوام منطور دکتر که گفت از روز15 بخور را بدونم من انروز شدم یعتی 14 روز دیگه شروع کنم میشه روز 15 درسته ؟؟

عزیزم پریودت مثلا هفت روزه ادامشو حساب کن ببین روز15پ تاریخی میفته از اون روز شرو کن بخور تا چن شب ک بهت گفته من از روز14پری شبی دوتا خوردم تا10شب

خنده را معنی ز سر مستی نکن، آنکه میخندد غمش بی انتهاست🙂🍃🕊
الان که اوندی ببین دکتر بهم گفته از روز 15 بخور دقیقا منطور 15 هم یعتی اینکه از انروز که روزه اول پر ...

عزیزم اره درسته. مثلا شما پریودیتون ۷ روزه هس همینجورس حساب میکنی روز ۸ و ۹ و اینا تا روز ۱۵ بعد از همین روز ۱۵ شروع میکنی میخوری تا ۲۵ پریودیت شبی دوتا.. ینی ۱۰ شب میشه در کل.‌ بعد خود پری میاد دوباره روز ۱۵ پری میخوری و همینجوری ادامه میدی گلم

دوس دارم منم یه روز بیام‌ تاپیک بزنم بگم وااااای خدا مرررسی🤩😍  که به منم یه کنجد یه عدس یه نخود یه لوبیا یه فندق دادی😍😍خدایا ینی میاد اون روز😞