2777
2789
عنوان

خدایا خیلی زشتم

81 بازدید | 10 پست

یعنی زشت شدم انقدر این افسردگی لعنتی باهامه 

قبلا خیلی خوب بودم الان حالم از خودم بهم میخوره فقط بخاطر مامان بابامه ک تا الان زندگیمو تموم نکردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا افسرده ای عزیزم یکم ب خودت برسی اعتماد ب نفس میگیری

نمیتونم هرکاری میکنم خوب نمیشم هرچی ب خودم میسرم بدتر میشم 

قبلا. مهربون بودم الان شدم ی آدم فوق العاده حسود

نمیتونم هرکاری میکنم خوب نمیشم هرچی ب خودم میسرم بدتر میشم قبلا. مهربون بودم الان شدم ی آدم فوق العا ...

ببین کلی راه هست ک حالتو خوب کنی فقط باید اراده داشته باشی همین 

مثلا وقتی ب یکی حسودی می‌کنی ب جای اینکه خود خوری کنی برای طرف آرزوی موفقیت کن یا اینکه پیش خودت بگو ایشالا ک همیشه حال دلش خوب باشه واسه همه خیر و نیکی بخواه اینا خودش سرشار از انرژی مثبته و کلا باعث میشه حسادتت از بین بره 

ناخودآگاه میبینی افسردگیتم بر طرف شده

غلط میکننملت فقط منتظر اینن از مورچه فیل دربیارناجزای صورتت که تکون نخورده روحیتو باختی فقط

باور کن خسته شدن هیچ کسی رو هم ندارم باهاش صحبت کنم حق دارن رای میگن خیلی بد شدمممم

باور کن خسته شدن هیچ کسی رو هم ندارم باهاش صحبت کنم حق دارن رای میگن خیلی بد شدمممم

وقتی حرفشونو قبول می‌کنی صحبتی ندارم

یعنی چی 

دو روز دیگه پیر شدی میخوای غمبرک قیافتو بگیری که چرا همون نیستم

این زندگی به تو داده شده سعی کن با آرامش ازش استفاده کنی