2777
2789
عنوان

به نظرتون سگ رو نگه دارم؟

196 بازدید | 9 پست

من سه هفته است یک توله سگ دو ماه و نیمه اوردم خونم ، الان دو دل شدم تصمیم نمیتونم بگیرم نگهش دارم یا نه میشه راهنمایی ام کنید

هر کجا مرز کشیدند شما پل بزنید  

شما بگو چرا دودل شدی عزیزم؟

‏اگر میدونستید آدما به عوض‌شدنِ دمای چایی و‌ قهوه‌شون بیشتر اهمیت میدن تا احساساتِ جریحه‌دار شده‌ی شما، هیچوقت مشکلاتِ زندگیتون‌رو به کسی نمیگفتید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما تو اپارتمان زندگی میکنیم و سر و صدا داره مجبوریم دعواش کنیم که ساکت بشه دلم کباب میشه براش ، و اینکه هر وقت از پارک میاریمش بیرون رو فرش جیش میکنه من اعصابم به هم ریخته خونه دست گلم پر جیش شده نمیتونم جابی بشبنم همش دمپایی پامه ، 

ما تو اپارتمان زندگی میکنیم و سر و صدا داره مجبوریم دعواش کنیم که ساکت بشه دلم کباب میشه براش ، و ای ...

یکیو پیدا کن اموزش بده بهش دیگ ن سر صدا میکنه ن تو خونه دسشویی میکنه

من یک پسر ۹ ساله دارم بیشتر برای اون اوردیم تنها نباشه اما اونم خیلی بازی نمیکنه باهاش ، شوهرم از سر کار میاد برای سگ وقت میذاره حموم مبره جاشو تمیز میکنه دیگه برای من و پسرم نه وقت داره نه انرژی

نمیتونیم تو خونه تنها بذاریمش چون سر و صدا میکنه همش تو خونه ام خونه مادرم نمیتونم برم خیابون نمیتونم برم

با یک مربی صحبت کردم گفت من تو خونه خودم اموزش میدم بهش ولی بیاد خونه شما باز خطا میزنه خودتون باید وقت بذارید ، ولی من تا عصر سرکار هستم شوهرم هم تا شب