2777
2789
عنوان

شوهرم رفت و من و نبرد....😔

555 بازدید | 43 پست

امروز از روستا اومد ببردم بازار شلوارو کفش بخرم 

ی شال س متری کنفی خریدم دیگ پکم سوخت و گفتم برگردیم ن کفش میخوام ن شلوار اومد در خونه پیادم کرد گفت دارم میرم روستا منم هرچی در خونه در زدم کسی نبود رفتم در خونه مامانبزرگم مامانم اونجا بود گفت ک پشت در مونده بعد بابام برگشت زنگ زد گفت من اومدم خونه بیایین 

ماهم خدافظی کردیم اومدیم بیرون دم در مامانم هرچی ب شوهرم گفت بیا برین تو خونه گفت ن میخوام برم منم شالمو از تو ماشینش برداشتم گفت برو خونه من میام گفتم کجا گفت کار دارم گفتم منم میام گفت ن برو خونه منم عصبی شدم گفتم چی میشه منم ببری پاتند کردم اومدم خونه اونم سوار ماشینش شد رفت هنوزم نیومده ی ده دقیقه میشه رفته😔😔😔😔😔

اگه کلماتو غلط غلوط و اشتباه مینویسم لطفا ریپلای نکن و نخند ونیازیم نیست درستشو بهم بگی فقط ب بزرگی خودت ببخش و بدون ک اصلا تمرکزی روی کلمات نداردمم کیبوردمم هنگیه تازع وارد نی نی سایت شدم ولی تازه وارد نیستم با نی نی سایت اشنایی کاملل دارم ی دخترع ناامیدم بدون هیچ ارزویی توی تایپیکای غمگین همرو دلداری میدم و تو تایپیکای غمگینم همه دلداریم میدن ولی هم من هم غمگینای دیگ ک همو دلداری میدیم میدونیم ک اینا فقطط دلداری و تامامممم

افسرده شدم شوهرم هرچی گفت برو بخر چندجا بردتم با ماشین پیاده نشدم 😔

اگه کلماتو غلط غلوط و اشتباه مینویسم لطفا ریپلای نکن و نخند ونیازیم نیست درستشو بهم بگی فقط ب بزرگی خودت ببخش و بدون ک اصلا تمرکزی روی کلمات نداردمم کیبوردمم هنگیه تازع وارد نی نی سایت شدم ولی تازه وارد نیستم با نی نی سایت اشنایی کاملل دارم ی دخترع ناامیدم بدون هیچ ارزویی توی تایپیکای غمگین همرو دلداری میدم و تو تایپیکای غمگینم همه دلداریم میدن ولی هم من هم غمگینای دیگ ک همو دلداری میدیم میدونیم ک اینا فقطط دلداری و تامامممم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

افسرده شدم شوهرم هرچی گفت برو بخر چندجا بردتم با ماشین پیاده نشدم 😔

☹️🤔🤔

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

خب حالا زنگ بزنیم بگیم بیاد تورو ببره؟

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّیةً طَیبَةً إِنَّكَ سَمِیعُ الدُّعَاءِ  وَزَكَرِیا إِذْ نَادَى رَبَّهُ رَبِّ لَا تَذَرْنِی فَرْدًا وَأَنْتَ خَیرُ الْوَارِثِینَوَأَصْلِحْ لِی فِی ذُرِّیَّتِی.۹۹/۷/۲۷ بیبی چکم مثبت شد😍 خدایا با اینکه نینیم سقط شد اما من هیچوقت از رحمتت نا امید نمیشم.۹۹/۱۲/۱۷ بیبی چکم مثبت شد.خدایا شکرت که سوپرایزم کردی خودت برام حفظش کن.

اشکال نداره منم چنوقت هروز فردا فردا میکنه حالا امروز صدوپنجاتومن آورده میگه براخرید هم خودم هم پسرم😐گفتم نمیخوام بده ب یکی از کارگرات دیگه خریدم نمیکنم .....بیخیال

دوباره باردارم😐ایندفعه دیگه میمیرم ازبی خوابی 🙄
جدا ۱۰ دقیقه اس رفته خب خیابون ها قیامته خونشون روستاس؟

ن خیابونای ما زیاد شلوغ نیست اون هیچجا بدون من نمیرفت امشب دوتا غریبه بودیم همه دختر پسرا زن و شوهرا تو بغل هم دست تودست هم خرید میکردن منو شوهرم اون اونور پیاده رو من عقب تر اینور پیاده رو 😔😔😔😔😔

مگه بهش شک داری؟

مردا بدشون میاد پا پیچشون بشی زیاد باید راحت بزاریشون تا خودشونو نشون بدن 

چرا خرید نکردی؟لج کردی؟

شاید رفته میوه ای شیرینی چیزی بگیره بیاد خونتون روش نشده دست خالی بیاد

شاید یجا ی کاری داشته  پولی لز کسی قرض بگیره یا کاری راه بندازه هرچیزی ک پیشت خجالت میکشه بگه 

من خودم ب شوهرم میگم تا نی نیمون کوچیکه من نمیتونم جایی برم  برو خارج بگرد برا خودت قشنگ😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

هوای دل ببین باران شده شب است و ماه من پنهان شده💔برای آسمان آرامشی بیا ببین دلم طوفان شده💔به خواب من بیا آرامشم ببین چگونه نازَت میکشم💔ببین هوای دل ماتم زده من از خواب تو دست نمیکشم💔