2777
2789

درساش سخته؟؟

کتاب میخونید یا کتاب محام؟

کتاب های محام فقط واسه عمومی هاست؟

یا درس های تخصص،پایه و اصلی هم محام داره؟

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

پیام نور درس خوندم حقوق 

باید هر ترم میان ترم بگیری ۸ نمره دست استاده کلاسا شرکت کنی امتحان گرفت بری یا تکلیف داد انجام بدی 

و سوالای پایان ترمشم که دولتیه کل ایران ی سواله خوب بخونی نمره میگیری ولی باید میان ترم داشته باشی اکه فقط قبولی میخای نمونه سوال بخون پی دی اف ولی اگه نمره خوب بخوای باید زحمت بکشی راجب رشته فک نکنم از حقوق سخت تر باشه بنظرم شبیه اموزش ابتدایی هس این رشته

پیام نور درس خوندم حقوق باید هر ترم میان ترم بگیری ۸ نمره دست استاده کلاسا شرکت کنی امتحان گرفت بری ...

ترم قبل نمونه سوال خوندم اصلا جز یه سوال هیچی تو امتحان نیومده بود 

این ترم میخام کتاب محام بگیرم میگن خیلی خوبه 

اما شنیدم کتاب محام  فقط واسه در های عمومی هست درسته؟

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه برای تمامی دروسه و محام همون نمونه سواله چن دوره خوندی نمونه سوال

از سال ۹۵

اگه حالشو داری خود کتابو بگیر بخون

کتاب ک خیلی زیاده حوصلم نمیگیره 

بیشتر درس ها هن کتا باشو گیر نمیارم

تا سال چند ۴۰۳

بله

چه عحیب باید نصف میومد من اگه بخوام نمره بگیرم همین جوری خوندم ولی اکه بخوام یاد بگیرم با کتاب

همه ناراضی بودن نهایتا یه سوال میومد ازش 

اگه میان ترم نداشتم مشروط میشدم

پیام نور درس خوندم حقوق باید هر ترم میان ترم بگیری ۸ نمره دست استاده کلاسا شرکت کنی امتحان گرفت بری ...

من دوسال قبل ثبت نام کردم

نشد برم

الان میخوام انتخاب واحد کنم بازم باید برم اموزش دانشگاه یا نه؟

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
من دوسال قبل ثبت نام کردم نشد برمالان میخوام انتخاب واحد کنم بازم باید برم اموزش دانشگاه یا نه؟

بله میری فک کنم مرخصی تحصیلی میزنن برای اون زمان که نرفتی شهریه ثابت باید بپردازی که مبلغی نیس جمعا شاید ی تومن بدهی داشته بلشی

بله میری فک کنم مرخصی تحصیلی میزنن برای اون زمان که نرفتی شهریه ثابت باید بپردازی که مبلغی نیس جمعا ...

خدا خیرت بده

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.