2777
2789

تو خونواده ايى بزرگ شدم كه از اول پول خيلى خيلى خيلى زياد بود ولى دريغ از يكم مسافرت و دلخوشى:)

بابام ادميه كه افكارش خيلى قديميه حتى با رفتارش هميشه مامانمو ناراحت كرده و قلبشو شكسته

بابام نه خودش زندگى ميكنه نه ميزاره ما زندگيمونو بكنيم:))

همش گير ميده الكى دعوا راه ميندازه هنوزم كه هنوزه بعد ٢٥سال زندگى با مامانم هنوزم رو مامانم دست بلند ميكنه

حسرت به دلم مونده بابام بهمون بگه حاضر شين داريم ميريم بيرون يا داريم ميريم مسافرت😔💔

منم ادم بلند پروازيم گفتم شايد بتونم يه رشته خوب قبول شم از اين خونه بزارم برم ولى قبول نشدم سه سال تلاش كردم ولى تهش نشد

الان كل دنيا رو سرم خراب شده نميدونم چيكار كنم كار درست چيه موندم از صب دلم گرفته

من هميشه ناراحتيامو رو كاغذ مينويسم ولى وقتايى كه غصه و ناراحتيم زياده حتى نوشتنمم نمياد..

این کاربر وجود خارجی ندارد.(این اکانت چند کاربره است دوستان)

رشتت چی؟ 

سختترین رشته از نظر قبولی تجربیه که اونم یه پسره از تهران با رتبه ۲۵ هزار تونست روزانه ارومیه قبول بشه ولی رشتش یادم نیست چی بود ...

تازه با رتبه ی ۵۰ هزار تجربی هم میشه دانشگاه غیر انتفاعی شهرستان قبول شد ، خوابگاه هم دارن ولی پولش زیاد میشه که شما میگید از نظر مالی مشکلی ندارید ... 

چطور ممکنه نتونی شهرستان قبول شی ؟ 

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به تناسب شرایط زندگی و امکانات موجود راه های دیگه رو انتخاب کن مثل کار کردن یاد گرفتن تخصص و ... در درس هم تلاش مجدد کن 

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘