2777
2789
من همیشه خودم حساب می کنم چقدر داره اجرت می گیره بعد خرید می کنم البته یه شش هفت سالی هست نخریدم :)

اگه میشه اینو حساب کن ببین چنددرصد شده اجرت و مالبات؟!

قیمت روز طلا :یک میلیون و ۲۵ وزن:۷گرم و ۱۰سوت

قیمت تمام شده :۱۰میلیون و چهارصد

ب منم بگو اینا چجوری حساب میکنن 🤗

🖤🖤🖤من از روی عکسا میشناسم خیلیا رو!لطفا عکس هم دیگه رو کش نرید . "باتشکر"                                           یکی هم بود عکس پروفایل من بود   کاش عوض کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه انتخاباته ارزون میشه پولای بلوکه شده هم ازاد بشن دلار پایین میاد

از جایی میگه یا از خودت؟؟!

🖤🖤🖤من از روی عکسا میشناسم خیلیا رو!لطفا عکس هم دیگه رو کش نرید . "باتشکر"                                           یکی هم بود عکس پروفایل من بود   کاش عوض کنه
اگه میشه اینو حساب کن ببین چنددرصد شده اجرت و مالبات؟! قیمت روز طلا :یک میلیون و ۲۵ وزن:۷گرم و ۱۰سو ...

بستگی داره چقدر اجرت بگیره طرف... بعضی جاها 14 درصده بعضی جاها 26 درصده حتی .... به اضافع 7درصد سود

همه میگن سیاست خیلی توی اقتصاد ایران تاثیر داره .اخه ایرانم پولای بلوکه شده رو به دلار پس میگیره

نمیتونمم چیزی بگم  

۳۰یا۳۰ میشه  

بستگی داره چقدر اجرت بگیره طرف... بعضی جاها 14 درصده بعضی جاها 26 درصده حتی .... به اضافع 7درصد سود

اینی که گفتم چنددرصد بود؟!

خودمم اصلا نمیدونم چجوری حساب میکنن اینا یا با ریاضیات ما فرق داره حساباشون😐

اگه میشه اینو حساب کن ببین چنددرصد شده اجرت و مالبات؟! قیمت روز طلا :یک میلیون و ۲۵ وزن:۷گرم و ۱۰سو ...

هفت ممیز ۰۱۰ رو ضرب در قیمت روز طلا کن 

یعنی وزن طلا  در قیمت بعد میشه قیمت خالص هر چی اضافه تر بود سودی که روش کشیدنه مالیات هم که ثابته نمی خواد حساب کنی مثلا هر گرم طلا با مالیات تو اون روز یک و چهل و پنجه

تو این خرید ۵۸۸۰۰۰۰ روش کشیده

من همیشه النگو می گیرم که اجرتش کمه

یه صلوات برای سلامتی همه مامانای گل بفرستید و مامان منم مهمون کنید  
فک کنم تقرييا 2/5 کشيد روش خيلی زياد بوده😫

۴۰۰شو ندادیم البته😄

۱۰ دادیم بهش

چقد زیاد بوده ولی🤕