2777
2789
پایین هم بیاد موقتی هس دوباره میره بالا بدتر از قبل گرون میشه  من که اصلا پول نقد نگه نمیدارم ...

اره واقعا واس چندسال خوب جواب میده

منم همین کارو شروع کردم👌🏻

🖤🖤🖤من از روی عکسا میشناسم خیلیا رو!لطفا عکس هم دیگه رو کش نرید . "باتشکر"                                           یکی هم بود عکس پروفایل من بود   کاش عوض کنه
نمیشه خانواده عروس قبول نمیکنند میگن اول ازمایش و...بعد خرید طلا

مگه شما باهم میرید خریدطلا؟ اخه طرف ما ازنوجوانی یه پسر طلامیخرن براش ک بعدابهش فشارنیاد. عروسم باید به اصل دندون اسب پیشکشیوک نمیشمارن پایبند باشه😐

خدای عزیزم،میدونم حواست بهم هست،لطفا زندگی درخاک وسرزمینی روقسمت من کن که دراون آرامش داشته باشم،فقط به امید رهایی واون روز نفس میکشم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما خیلی اجرت روش کشیده چون هر گرم ۱۴۰ تومن ارزون تر شده نهایت باید ۲۰ تومن میشد

اره بعضی طلافروشا خیلی کلاه بردان😐😐

هی درصد درصد میکنن و حسابی جیب خودشونو پرمیکنن

🖤🖤🖤من از روی عکسا میشناسم خیلیا رو!لطفا عکس هم دیگه رو کش نرید . "باتشکر"                                           یکی هم بود عکس پروفایل من بود   کاش عوض کنه
چه ساده بوده کردن تو پاچش قشنگ    

طفلک یکم خسیسه😐

خودشم میگف عوض همه ی خساستامو دراورد این طلافروش😂😂😂

اگه طلای دست دوم بگیره هیچ کدوم از درصدا وجود نداره 😁

واس اونم درصد میگیرن👎🏻😐

مگه شما باهم میرید خریدطلا؟ اخه طرف ما ازنوجوانی یه پسر طلامیخرن براش ک بعدابهش فشارنیاد. عروسم باید ...

اره باهم میریم ..من یا مادرم با برادرم میریم اونم مادرش یا خواهر یا زنداداشش ...بستگی هم داره ما برای نشون زنداداش اولیم خودمون براش انگشتر گرفتیم اما برای وسطی خودش اومد

اره بعضی طلافروشا خیلی کلاه بردان😐😐 هی درصد درصد میکنن و حسابی جیب خودشونو پرمیکنن

من همیشه خودم حساب می کنم چقدر داره اجرت می گیره بعد خرید می کنم

البته یه شش هفت سالی هست نخریدم :)

یه صلوات برای سلامتی همه مامانای گل بفرستید و مامان منم مهمون کنید