2777
2789

سلام دوستای عزیزم همینطور که میدونین من توی عقد هستم 

یک موردی هست ازتون میخوام مثل همیشه که لطف داشتین بهم ایندفعه هم راهنماییم کنین

مادرشوهرم برای عید نوروز میخواد ناهار بده اولش قرار بود برن باغ خواهرشوهرم اینا واونجا مهمونی بده ولی بهد کنسل کرد و گفت خونه خودم ناهار میدم حالا شوهرم زنگ زده میگه اگه میشه زودتر بیا کمک مامانم کسی نمیاد کمکش کنه 

منم گفتم سه تاخواهرت هستن وزن داداشت اوناکه همیشه اونجان بیان کمک مامانت شوهرمم میگه اونا نمیان کم‌ک دیرتر قراره بیان تو بیا کمک بعد گفتم میخوام سال تحویل خونه مامان و بابای خودم باشم وبعد سال تحویل میام خونه مامانت.

حالا بگین که ایا زودتر برم خونشون وسال تحویل اونجا باشم یا نه خونه مامانم اینا باشم؟؟؟؟(اینم بگم که تو تاپیک قبلی گفتم که مادرشوهرم وخواهرشوهرام وجاریم اصلا بهم زنگ نمیزنن ودورهمی هاشون رو بهم نمیگن والکی میگن یکدفعه ای شد.یا توقع دارنفقط من زنگ بزنم بهشون) حالا بگین من چیکار کنم؟؟؟؟؟زودتر برم یا بعد سال تحویل برم؟؟؟

ممنونم ببخشید زیاد شد😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نرو... مغرور باش عزیزم... دور باش عزیز باش عذر خواهی کن بگو نمیتونم بری از الان بها بدی بهشون دیگ واویلا.. واسه هر مراسمی میگن تو بری کلفتی کنی 

دوست داشتن یک نفر بدون دیدن او .به این معنی هست .عشق فقط از چشم نمیاد .بلکه از قلب سرچشمه میگیرد 

عزیزم به نظرم همون بعد سال تحویل برو درسته شوهرت دوس داره تو اونجا باشی و کمک کنی ولی نری سنگین تری نیاز بود فک کنم مادر شوهرت خودش باید ازت میخواست ک بری کمک ...بازم میل خودته این نظر منه عزیزم

بیاین از امروز دل نشکونیم

من که تو عقد بودم بخاطر اینکه کنار همسرم باشم رفتم اونجا 

حالا شما نمیدونم چه احساسی داری اگه شوهرت برات مهمه برو اون ازت خوشحال میشه

راستی ناهار که قبل سال تحویل هست؟چطور هم ناهار میده هم بعدش سال تحویل دارن

روانشناسی 💟خدایا شکرت بابت فندق توی دلم❤ ..التماس دعا...