2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدانا بیاین🥺

103 بازدید | 9 پست

سلام کسی بوده که تنبلی تخمدان داشته باشه و حامله شده باشه؟یااونایی که همچنان درگیر تنبلین چه کارهایی علاوه بر دارو‌انجام میدین منظورم رژیم و ورزشه  ایا شماهم موقع پریود دردهای خیلی شدید دارین؟ممنون میشم جواب بدین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تنبلی داشتم کلا تپلم و دل درد هم زمان پریودی با اولین اقدام هم باردار شدم انشالله ک تو هم میشی

خدایا شکرت برا داده ها و نداده هات🙏 شکر نعمت نعمتت افزون کند کفر نعمت از کفت بیرون کند

سلام عزیزم من ۷ماه اقدام ب بارداری داشتم و حامله نمیشدم رفتم پیش متخصص بعد از سونو واژینال فهمیدم تنبلی تخمدادن شدید دارم بهم دارو داد تو دوره پریودی استفاده کردم و همون ماهم باردار شدم خداروشکر تو فکر نباش خدا بزرگه فقط کافیه ازش بخای

من تنبلی تخمدان داشتم وکیست داشتم دکتر اولی ک رفتم گف س ماه قرص ال دی بخور منظم میشه عادتت کیستتم میفته استفاده کردم باردار نشدم دوباره ی ماما رفتم یادم نمیاد چی داد شش سال پیش بود تااینکه باردار شدم الانم بچه م چهارسالشه ولی بازم تنبلی تخمدان ونامنظمی عادتو دارم الان واسه اقدام دوبار میخام برم دکتر 

ربِّي لا إلـهَ إلا انت خلقتني وانا عبدك وانا على عهدِكَ ووعدك ما استطعت ، اعوذُ بك من شرِّ ما صنعت ابوءُ لك بنعمتك علي وابوءُ بذنبي فاغفر لي فإنهُ لا يغفرُ الذنوب َإلا إنت♥️