مغزهنگ مدیر عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 2908 عنوان دختر دایم ۱۲ سالشه رفته...😕 | مشاهده متن کامل بحث + 1610 بازدید | 67 پست ناخن کاشته لیفت ابرو ،و مژه انجام دادهکلی پاکسازی کرده 🤦♀️لباش رو ژل تزریق کرده زن ها زمانی تصمیم می گیرند تنهایی شان را پر کنندکه نگاهی تهِ تهِ دلشان راخالی کرده باشد💗 .... ^به 1399/12/27 | 16:47 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ستاره_درخشان۱۲۳۴ عضویت: 1399/12/18 تعداد پست: 970 من ندیده بودم من هزار تا دیدم از نظر من بکنن چه اشکالی دارهمردم معذرت میخوام بچه های ۱۰ ساله شونو شوهر میدن این دیگه بماند. خدایا شکرت.🙏🏻🙏🏻🌹❤💛یکدونه صلوات برای سلامتی همه و......بفرستین.ممنونم گلا.💛💛💛❤🙏🏻🙏🏻🌈🌹
اردیبهشت_رویایی عضویت: 1398/08/15 تعداد پست: 25542 چرا؟؟؟ بچه ۱۲ ساله دیدی تا حالا؟؟؟ هنوز خیلی معصوم و کوچیکه برا اینکه تبدیل به خانوم شه یا بخواد برا دیگرون جلب توجه کنه اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
مغزهنگ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 2908 خوبه ها واسه روحیه ش ولی تو این سن کم حیفه چهره معصومش از دست بده اره اصلا خیلی خیلی عوض شده ،عکسش رو دیدم فکر کردم دختر دایشه دقت کردم دیدم خودشه زن ها زمانی تصمیم می گیرند تنهایی شان را پر کنندکه نگاهی تهِ تهِ دلشان راخالی کرده باشد💗 .... ^به
ستاره_درخشان۱۲۳۴ عضویت: 1399/12/18 تعداد پست: 970 سن ۱۲ برای تزریق ژلو ناخون کاشتن زود نیس؟ اونا با قیافه بچگیشون زیبان اینکار واس زن ۴۰ ساله هم اصلا ... برای من مهم نیست چند ساله باشن خدایا شکرت.🙏🏻🙏🏻🌹❤💛یکدونه صلوات برای سلامتی همه و......بفرستین.ممنونم گلا.💛💛💛❤🙏🏻🙏🏻🌈🌹
مرداک عضویت: 1399/04/22 تعداد پست: 3283 جدا از اینکه واقعا به ما ربطی نداره.این کارارو با آگاهی انجام نمیده که کسی بخواد سرزنشش کنه. کاربر خانم هستم.
مغزهنگ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 2908 وا چطوری؟؟؟ اونایی که فقط تیغش زدن چون واسه بچه ژل تزریق نمیکنن بخدا نمیدونم ، همش زیر سر مادرشه جای اینکه اشپزی یادش بده چه چیزایی یادش میده😔😔 زن ها زمانی تصمیم می گیرند تنهایی شان را پر کنندکه نگاهی تهِ تهِ دلشان راخالی کرده باشد💗 .... ^به
جیرانکم عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 3909 مادرش خیلی تباهه 😂😑 همون مادرش خیلی باید..... باشه که واسه یه دختره ۱۲ساله همچین کاری بکنه
wintergirllllll عضویت: 1399/12/09 تعداد پست: 504 من هزار تا دیدم از نظر من بکنن چه اشکالی داره مردم معذرت میخوام بچه های ۱۰ ساله شونو شوهر میدن این ... ازدواج ۱۰ ساله خیلی زود و غیرمنطقیهاخه خانوم یکم اگه بشینی و فک بکنی میبینی ۱۰ سال سنی نیس که بخان اینکارو کنن باید بچگی کنن خوش باشن بچرو چ به اینکارا اخهآدم دیگه هیچوقت به بچگیش بر نمیگرده و این عقیده و ازدواج تو این سن واقعا غیر منطقیه
ستاره_درخشان۱۲۳۴ عضویت: 1399/12/18 تعداد پست: 970 بخدا نمیدونم ، همش زیر سر مادرشه جای اینکه اشپزی یادش بده چه چیزایی یادش میده😔😔 ترزیق چی کرد؟؟ خدایا شکرت.🙏🏻🙏🏻🌹❤💛یکدونه صلوات برای سلامتی همه و......بفرستین.ممنونم گلا.💛💛💛❤🙏🏻🙏🏻🌈🌹
مغزهنگ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 2908 عکسشو داری؟ نمیشه بزارم که😕😕 زن ها زمانی تصمیم می گیرند تنهایی شان را پر کنندکه نگاهی تهِ تهِ دلشان راخالی کرده باشد💗 .... ^به
gol_e_chaman عضویت: 1399/03/29 تعداد پست: 5356 خانم ها ببینید به نظر من درست نیست. اولا که هنوز 12 سالشه تو سن بلوغه اصلا چهره ش شکل نگرفته.دوما وقتی تو سن کم این کار رو بکنه چهار سال دیگه از اینم خسته میشه میره چهار تا عمل دیگه میکنه. دیگه هیچی از خودش نمیمونه من و خدا
ستاره_درخشان۱۲۳۴ عضویت: 1399/12/18 تعداد پست: 970 ازدواج ۱۰ ساله خیلی زود و غیرمنطقیه اخه خانوم یکم اگه بشینی و فک بکنی میبینی ۱۰ سال سنی نیس که بخان ... ول کنا حوصله دارینا چیکار دارین دوست دارن ناخون میکارن دوست ندارنم نمیکارن به کسی مربوط نمیشه که. خدایا شکرت.🙏🏻🙏🏻🌹❤💛یکدونه صلوات برای سلامتی همه و......بفرستین.ممنونم گلا.💛💛💛❤🙏🏻🙏🏻🌈🌹
مغزهنگ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 2908 ترزیق چی کرد؟؟ لباش رو ژل زده به جرات قسم میخورم تو کل ۲۶ سالم شاید رو هم رفته فقط ۵یا۶ بار رفتم ارایشگاه زن ها زمانی تصمیم می گیرند تنهایی شان را پر کنندکه نگاهی تهِ تهِ دلشان راخالی کرده باشد💗 .... ^به
اردیبهشت_رویایی عضویت: 1398/08/15 تعداد پست: 25542 بخدا نمیدونم ، همش زیر سر مادرشه جای اینکه اشپزی یادش بده چه چیزایی یادش میده😔😔 آشپزیم زوده براش الان باید درس بخونه و کلاس زبان و موسیقی و ورزش و ادب و تربیت.فوقش لاک و تیپ قرتی اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
مغزهنگ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 2908 خانم ها ببینید به نظر من درست نیست. اولا که هنوز 12 سالشه تو سن بلوغه اصلا چهره ش شکل نگرفته.دوما وق ... دقیقا همینطوره ،بعد اینا مد کردن دختر بره بینی عمل کنه زن ها زمانی تصمیم می گیرند تنهایی شان را پر کنندکه نگاهی تهِ تهِ دلشان راخالی کرده باشد💗 .... ^به