2777
2789
عنوان

دختر دایم ۱۲ سالشه رفته...😕

| مشاهده متن کامل بحث + 1610 بازدید | 67 پست
من ندیده بودم

من هزار تا دیدم از نظر من بکنن چه اشکالی داره

مردم معذرت میخوام بچه های ۱۰ ساله شونو شوهر میدن این دیگه بماند.

خدایا شکرت.🙏🏻🙏🏻🌹❤💛یکدونه صلوات برای سلامتی همه و......بفرستین.ممنونم‌ گلا.💛💛💛❤🙏🏻🙏🏻🌈🌹
چرا؟؟؟

بچه ۱۲ ساله دیدی تا حالا؟؟؟ هنوز خیلی معصوم و کوچیکه برا اینکه تبدیل به خانوم شه یا بخواد برا دیگرون جلب توجه کنه

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبه ها واسه روحیه ش ولی تو این سن کم حیفه چهره معصومش از دست بده

اره اصلا خیلی خیلی عوض شده ،عکسش رو دیدم فکر کردم دختر دایشه 

دقت کردم دیدم خودشه

زن ها زمانی تصمیم می گیرند تنهایی شان را پر کنندکه نگاهی تهِ تهِ دلشان راخالی کرده باشد💗 ....  ^به 
سن ۱۲ برای تزریق ژلو ناخون کاشتن زود نیس؟ اونا با قیافه بچگیشون زیبان اینکار واس زن ۴۰ ساله هم اصلا ...

برای من مهم نیست چند ساله باشن

خدایا شکرت.🙏🏻🙏🏻🌹❤💛یکدونه صلوات برای سلامتی همه و......بفرستین.ممنونم‌ گلا.💛💛💛❤🙏🏻🙏🏻🌈🌹
وا چطوری؟؟؟ اونایی که فقط تیغش زدن چون واسه بچه ژل تزریق نمیکنن

بخدا نمیدونم ، همش زیر سر مادرشه 

جای اینکه اشپزی یادش بده چه چیزایی یادش میده😔😔

زن ها زمانی تصمیم می گیرند تنهایی شان را پر کنندکه نگاهی تهِ تهِ دلشان راخالی کرده باشد💗 ....  ^به 
من هزار تا دیدم از نظر من بکنن چه اشکالی داره مردم معذرت میخوام بچه های ۱۰ ساله شونو شوهر میدن این ...

ازدواج ۱۰ ساله خیلی زود و غیرمنطقیه

اخه خانوم یکم اگه بشینی و فک بکنی میبینی ۱۰ سال سنی نیس که بخان اینکارو کنن باید بچگی کنن خوش باشن بچرو چ به اینکارا اخه

آدم دیگه هیچوقت به بچگیش بر نمیگرده و این عقیده و ازدواج تو این سن واقعا غیر منطقیه

بخدا نمیدونم ، همش زیر سر مادرشه  جای اینکه اشپزی یادش بده چه چیزایی یادش میده😔😔

ترزیق چی کرد؟؟

خانم ها ببینید به نظر من درست نیست. اولا که هنوز 12 سالشه تو سن بلوغه اصلا چهره ش شکل نگرفته.دوما وقتی تو سن کم این کار رو بکنه چهار سال دیگه از اینم خسته میشه میره چهار تا عمل دیگه میکنه. دیگه هیچی از خودش نمیمونه

من و خدا
ازدواج ۱۰ ساله خیلی زود و غیرمنطقیه اخه خانوم یکم اگه بشینی و فک بکنی میبینی ۱۰ سال سنی نیس که بخان ...

ول کنا حوصله دارینا چیکار دارین دوست دارن ناخون میکارن دوست ندارنم نمیکارن به کسی مربوط نمیشه که.

ترزیق چی کرد؟؟

لباش رو ژل زده 

به جرات قسم میخورم تو کل ۲۶ سالم شاید رو هم رفته فقط  ۵یا۶ بار رفتم ارایشگاه 

بخدا نمیدونم ، همش زیر سر مادرشه  جای اینکه اشپزی یادش بده چه چیزایی یادش میده😔😔

آشپزیم زوده براش الان باید درس بخونه و کلاس زبان و موسیقی و ورزش و ادب و تربیت.فوقش لاک و تیپ قرتی

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
خانم ها ببینید به نظر من درست نیست. اولا که هنوز 12 سالشه تو سن بلوغه اصلا چهره ش شکل نگرفته.دوما وق ...

دقیقا همینطوره ،

بعد اینا مد کردن دختر بره بینی عمل کنه