2777
2789
من رو دیوار دوست ندارم تلویزون همیشه باید اونجا بمونه. میز تلویزیون اینه ای بخر

مگه کسی هنوز آینه ای میخره؟

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیوارو میز

اگه کلماتو غلط غلوط و اشتباه مینویسم لطفا ریپلای نکن و نخند ونیازیم نیست درستشو بهم بگی فقط ب بزرگی خودت ببخش و بدون ک اصلا تمرکزی روی کلمات نداردمم کیبوردمم هنگیه تازع وارد نی نی سایت شدم ولی تازه وارد نیستم با نی نی سایت اشنایی کاملل دارم ی دخترع ناامیدم بدون هیچ ارزویی توی تایپیکای غمگین همرو دلداری میدم و تو تایپیکای غمگینم همه دلداریم میدن ولی هم من هم غمگینای دیگ ک همو دلداری میدیم میدونیم ک اینا فقطط دلداری و تامامممم

هم دیوار هم میز هردوشون همیشه مد بود و هست و خواهد بود 

بستگی ب نوع خونت داره ایا روی دیوار قشنگ میش یا ن ولی من ب دیوار و ترجیح میدم 

در صورتی ک دکوراسیون زیبایی روش کار بش

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 
سلیقه ای هستش . من دیوار رو دوست دارم اما هگسرم میگه یاد بیمارستان میفتم 😐😐😐 برای همین میز خریدی ...

🤣🤣

مگه میشه مامانی که رفته جلو مدرسه تا بچشو بیاره خونه،دست یکی از بچهای دیگه رو بگیره بجای بچه خودش؟بگه اون یکی خوشگلتره قویتره اونو ببرم بجای بچه خودم؟واسه مامانا هیشکی بچه خودشون نمیشه،اینطوری عاشق هم باشید😎

دیوار.‌چیه روزمین ‌ .منم میزو میخوام جمع کنم

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
جدی  الان چی مد شد اونجا پس؟؟

من بلد نیستم عکس بزارم توسایت گل میخوای پیج اینستا بهت بدم برو ببین اسم مدل کنسول و میز نی ویشم بهت بدم بعد جدا ازاون آینه ای برا خونه بچه داری دردسره دختر دایی من شیشه کنسولش آینه ای بود بچش یه قاشق محکم زد روش شکست بعد چندماه از خریدم میگفت چشممو میزنه خسته میکنه اینه هاش 

من از رو ديوار خوشم نمياد به نظرم قديمي شده اما باز تو دكوراسيونهاي مدرن كه ميزنم تي وي رو زدن رو ديوار انا خوب دور و اطراقش رو كامل كار كردن نه اينكه معمولي بزني به ديوار و يه شلف بزاري زيرش

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
الان چی مد شده؟

نمیدونم 

من زیاد درگیر مد نیستم 

همیشه ساده میگیرم که از مد نیفته

تی وی رو تقریبا 8ساله به دیوار میزنیم

پایینشم یه میز کوچولو 

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
سلیقه ای هستش . من دیوار رو دوست دارم اما هگسرم میگه یاد بیمارستان میفتم 😐😐😐 برای همین میز خریدی ...

منم یاد سلف دانشگاه میفتم خخخ

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️