2777
2789
عنوان

حال دلم خوب نیست...

| مشاهده متن کامل بحث + 1045 بازدید | 36 پست

براى شفاء جميع بيماران و خاصه بيمار منظور همه با هم با خلوص نيت و از ته قلب پنج مرتبه آيه ى شريف يا من اسمه و دوا و ذكره و شفاء را بخوانيم

اللهم شف كل مرضانا بالقرآن

‏حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن  تشخيص داد…

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

براى شفاء جميع بيماران و خاصه بيمار منظور همه با هم با خلوص نيت و از ته قلب پنج مرتبه آيه ى شريف يا ...

ممنونم عزیزجان

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج          

پدرش پیشتون نیست ؟

چرا هست

ولی خب اون از من داغون تره

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج          

ممنونم عزیزجان

خواهش مى كنم 

عزيزم 

ان شاءالله حالتون به بهترين  نحو ممكن تغيير كنه 

كه از خوشى اشك تون جارى بشه 

‏حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن  تشخيص داد…
چرا هست ولی خب اون از من داغون تره

خدا بهتون کمک کنه .همین یدونه رو دارین  ؟سرطان کدوم قسمته ؟

خدایا شکرت .پدر و برادر ندارم ولی در عوض یه پسر ناز بهم دادی .هرچقدر شکر کنم کمه
خواهش مى كنم  عزيزم  ان شاءالله حالتون به بهترين  نحو ممكن تغيير كنه  ...

انشالله امیدوارم ممنونم عزیزم

خدا بهتون کمک کنه .همین یدونه رو دارین  ؟سرطان کدوم قسمته ؟

ممنونم

بله

هر دوتا چشمش درگیره

چرا هست ولی خب اون از من داغون تره

عزیزم خدا به دلت آرامش بده بالاخره تموم میشه این روزهای سخت همه تو زندگیشون روزگار سخت وغمگین دارن ولی مریضی بچه سختتر هست فدات شم توکل به خدا کن خودش فرشته کوچولوتو شفا میده انشاالله

عزیزم خدا به دلت آرامش بده بالاخره تموم میشه این روزهای سخت همه تو زندگیشون روزگار سخت وغمگین دارن و ...

ممنونم 

بله میگذره دلی خب تا بگذره من پیر شدم

ممنونم بله هر دوتا چشمش درگیره

خدا خودش شفا بده .درد از اوست درمان هم از اوست .فقط از خودش بخواه...

خدایا شکرت .پدر و برادر ندارم ولی در عوض یه پسر ناز بهم دادی .هرچقدر شکر کنم کمه
بدخیمه.. چ کاری جز توکل از دستم ب میاد؟

ایشالله صحیح و سلامت میشه دعا میکنم براش

خانوم مهندس بیکاره اینده که تا اخر عمر میخواد مجرد بمونه و سریال ببینه و چس ففیلشوبخوره. تیکر کنکور ارشدمه😪
خدا خودش شفا بده .درد از اوست درمان هم از اوست .فقط از خودش بخواه...

ممنونم عزیزم توکلم بخداست 

عزیزم تو تاپیک قبلیت درمورد مشکل با شوهرت هم نوشتی بهتر شده رابطتون ؟ 

بدک نیست بهتره