2777
2789
عنوان

ترنجبین چطور به نوزاد ۴ روزه میدن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4839 بازدید | 27 پست

عرق کاسنی بگیر با پنبه آروم به صورت و دست و پای بچه بمال!!

خودت هم عرق کاسنی بخور!!

شیرخشت هم تو آب جوش حل کن خودت بخور!!  بعد تا می تونی شیر بده بچه ات بخوره!! آب زیاد هم بخور تا ادرار بچه زیاد بشه و این زردی از بدنش دفع کنه!!

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم نی نی ۲۲روزشه زردیش ۱۲بودهغته قبل.دکترگفت اونقدر نیست نیاز به دستگاه باشه قطره هم زیاد خوب نیست واسش شیر خشک نوشت روزی ۳بارشیرخودم بدم بقیش شیر خسک بدم الآنم دوبار ه آزمایش گرفتم نبردم پیش دکتر هنوز ببینم زردیش کم شده یانه....بنطرتون شیر خشک تاثیرداره؟؟

منم نی نی ۲۲روزشه زردیش ۱۲بودهغته قبل.دکترگفت اونقدر نیست نیاز به دستگاه باشه قطره هم زیاد خوب نیست ...

من شیرخشت از عطاری بگیری شنیدم خنکه تاثیر داره!!!

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤
منم نی نی ۲۲روزشه زردیش ۱۲بودهغته قبل.دکترگفت اونقدر نیست نیاز به دستگاه باشه قطره هم زیاد خوب نیست ...

من هنوز ۴ روزشه ۱۷ هست 

هر چقدر ادمهارو بیشتربشناسی تنهاییت دلچسب تر میشه :)

اره دیگ دفع میشه منم شیر خشک دادم قطره هم تا چهار روز دادم ، ی عالم هم آزمایش گرفتن دست بچم همش سوراخ بود آخرشم آزمایش تیروئید و عفونت ادرار گرفتن بعد گفتن هیچی نیس تا چهلم میمونه😐 بعد چهلم خودش سفید شد😁

الیسا قشنگم همه زندگیمه😍🤤
😞😞

کادر درمانم 

نده 

اشتباه نکن 

خطرناک 

خودت بخور

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
عرق کاسنی بگیر با پنبه آروم به صورت و دست و پای بچه بمال!! خودت هم عرق کاسنی بخور!! شیرخشت هم تو آ ...

شیر زیاد میدمش ولی مدفوعش زیاده از مدفوع دفع میشه؟

هر چقدر ادمهارو بیشتربشناسی تنهاییت دلچسب تر میشه :)

خیلی من بچم زردیش ۲۲بود کلا شیرخشک دادم ۳روزه خوب شد تو دستگاه بود اما بعدش دیگه سینه خودمو نگرفت خیلی ناراحت شدم