2777
2789

نمیدونم موهامو چیکارشون کنم 

بلنده تا کمرم 

باز بزارم ساده؟

نمیخام ارایشگاه برم

اگه ماسک مو یا شامپو یا ... میشناسین ک بطور موقت ابریشمی کنه لطفا بگین 

❤️دوست مهربونم میتونی با قلب پاکت برای منم دعا کنی🙏تویی ک صلوات برام فرستادی و لایکم کردی انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6100447/توروخدا-بیایدی-خبربهم-دادن-توروخدااا....😭😭😭😭

لعنت ب کرونا😭😭😭😭

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
اگه صافه فر کن اگه فره صافش کن    

هیچکدوم نیس 

میخام صاف و شلاقی بشه مثل کراتینه 

میشه؟

❤️دوست مهربونم میتونی با قلب پاکت برای منم دعا کنی🙏تویی ک صلوات برام فرستادی و لایکم کردی انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥰
هیچکدوم نیس  میخام صاف و شلاقی بشه مثل کراتینه  میشه؟

نمیدونم برو آرایشگاه برات صاف میکنه

I'll be someone  that No one thought I could be ;)                                                                     Be special like MOON :)💫🌌
نمیدونم برو آرایشگاه برات صاف میکنه

رفتم میگه بیا یا کراتین کنم ۱۳۰۰ 

یا ریباندینگ ۲۱۰۰ 

😂😂😂برا ی مجلس دوتومن بدم

رفتم میگه بیا یا کراتین کنم ۱۳۰۰  یا ریباندینگ ۲۱۰۰  😂😂😂برا ی مجلس دوتومن بدم

ن  ارزش نداره دو تومن برای یه شب بدی اونم برای فامیل دور

I'll be someone  that No one thought I could be ;)                                                                     Be special like MOON :)💫🌌