2777
2789
عنوان

یسوال دارم میشه بیایین

305 بازدید | 47 پست

خانما من دوره قاعدگیم ۲۷ روزس بعد ماه قبل ۲۹ شده بودم این ماه باید ۲۶ میشدم ولی نشدم میگم احتمال داره تغییر کنه  زمان دوره مثلا ۳۰ روزه بشه یا دقیق باید همون روز شم 

تاب تاب عباسی خدا خستم از بازی دنیا چقد تابم داد کاشکی منو بندازی  

عقب افتادگی تا ۱۰ روز طبیعی هست

نه دورت که تغییر نمیکنه

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یه سوال دارم دختر داییم بکارت داره عقد هست با طابطه سطحی باردار شده هنوز من باور نکردم آیا حقیق ...

فک کنم اره احتمال داره 

تاب تاب عباسی خدا خستم از بازی دنیا چقد تابم داد کاشکی منو بندازی  
اهان ممنون ...از استرس خوابم نمیبره 

استرس خودش باعث میشه عقب بیفته

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃
منم تعجب کردم اخه

بله میشه

💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛.                                                                          و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴