2777
2789
عنوان

یسوال دارم میشه بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 47 پست
نگران نباش گاهی وقتا تغذیه و اعصاب و استرس پریود رو عقب جلو میندازه . گل گاوزبون و نبات دم کن بخور ی ...

ممنون عزیزم حتما میخورم

تاب تاب عباسی خدا خستم از بازی دنیا چقد تابم داد کاشکی منو بندازی  
اخه  دختره چطوره میشه والا من هنگیدم

بکارت سوراخ های ریزی داره مسدود کامل نیست 

💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛.                                                                          و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گاهی هم بخاطر تغییر فصل عقب جلو میشه

دوستای گلم اسم کاربریم و هرچی زدم سایت قبول نکرد مجبورشدم نصفی از اسم خودم و نصفی از اسم پسرم رو بزارم سمیرا هستم مامان سبحان😊خوشحالم که هستین❤عزیزان به اینکه  سوره واقعه  چطوری میتونه  روزی رو زیاد کنه کاری نداشته باشین شما فقط هر شب یه بار بخونینش💕حدیث داریم اگر کسی نماز شب بخونه و روز بگه من گرسنه ام شما باور نکنید 💖راستی عزیزانم لطفا درخواست دوستی ندین ممنون میشم🙏
منم یه سوال دارم دختر داییم بکارت داره عقد هست با طابطه سطحی باردار شده هنوز من باور نکردم آیا حقیق ...

اره عزیزم. امکانش هست. پرده بکارت یه غشای نازکه که روش سوراخ هم وجود داره. جلوی ورود اسپرم رو که نمیگیره.

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush
گاهی هم بخاطر تغییر فصل عقب جلو میشه

فک کنم همین برا من باشه چون هر چند ماه این استرس بجون من میندازه 

فک کنم همین برا من باشه چون هر چند ماه این استرس بجون من میندازه 

عزیزم اینو از دکترم شنیدم انشالله که خیره

دوستای گلم اسم کاربریم و هرچی زدم سایت قبول نکرد مجبورشدم نصفی از اسم خودم و نصفی از اسم پسرم رو بزارم سمیرا هستم مامان سبحان😊خوشحالم که هستین❤عزیزان به اینکه  سوره واقعه  چطوری میتونه  روزی رو زیاد کنه کاری نداشته باشین شما فقط هر شب یه بار بخونینش💕حدیث داریم اگر کسی نماز شب بخونه و روز بگه من گرسنه ام شما باور نکنید 💖راستی عزیزانم لطفا درخواست دوستی ندین ممنون میشم🙏
ان شالله ممنون گلم ......خواب ندارم انقد که دل شوره دارم

اتفاقا دلشوره بدترش میکنه ولی خب شما حق دارین چون دلشوره دست خود آدم نیست

با رابطه آب عبور میکنه میگه رابطش کاملا سطحی بوده و لا پاش ریخته(معذرت میخوام ک راحت گفتم)

ن گلم اشکالی نداره توی اینجور رابطه ها امکان بارداری هست(ممکنه اب طرف روی دحانه رحم ریخته باشه یا کنی داخل)اما امکانش خیلی کمه مثلا از صددرصد فقط ده درصد امکان بارداری هست ب هرحال حکمت و خواست خدا بوده براخدا کاری نداره ک

اگه کلماتو غلط غلوط و اشتباه مینویسم لطفا ریپلای نکن و نخند ونیازیم نیست درستشو بهم بگی فقط ب بزرگی خودت ببخش و بدون ک اصلا تمرکزی روی کلمات نداردمم کیبوردمم هنگیه تازع وارد نی نی سایت شدم ولی تازه وارد نیستم با نی نی سایت اشنایی کاملل دارم ی دخترع ناامیدم بدون هیچ ارزویی توی تایپیکای غمگین همرو دلداری میدم و تو تایپیکای غمگینم همه دلداریم میدن ولی هم من هم غمگینای دیگ ک همو دلداری میدیم میدونیم ک اینا فقطط دلداری و تامامممم
اتفاقا دلشوره بدترش میکنه ولی خب شما حق دارین چون دلشوره دست خود آدم نیست

اره واقعا ..دعا کن برام صب پریود شم راحت شه معزم نفهمیدم چهارشنبه سوری چی شد 

اره واقعا ..دعا کن برام صب پریود شم راحت شه معزم نفهمیدم چهارشنبه سوری چی شد 

انشالله عزیزم