خانما من دوره قاعدگیم ۲۷ روزس بعد ماه قبل ۲۹ شده بودم این ماه باید ۲۶ میشدم ولی نشدم میگم احتمال داره تغییر کنه زمان دوره مثلا ۳۰ روزه بشه یا دقیق باید همون روز شم
تاب تاب عباسی خدا خستم از بازی دنیا چقد تابم داد کاشکی منو بندازی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دوستای گلم اسم کاربریم و هرچی زدم سایت قبول نکرد مجبورشدم نصفی از اسم خودم و نصفی از اسم پسرم رو بزارم سمیرا هستم مامان سبحان😊خوشحالم که هستین❤عزیزان به اینکه سوره واقعه چطوری میتونه روزی رو زیاد کنه کاری نداشته باشین شما فقط هر شب یه بار بخونینش💕حدیث داریم اگر کسی نماز شب بخونه و روز بگه من گرسنه ام شما باور نکنید 💖راستی عزیزانم لطفا درخواست دوستی ندین ممنون میشم🙏
فک کنم همین برا من باشه چون هر چند ماه این استرس بجون من میندازه
عزیزم اینو از دکترم شنیدم انشالله که خیره
دوستای گلم اسم کاربریم و هرچی زدم سایت قبول نکرد مجبورشدم نصفی از اسم خودم و نصفی از اسم پسرم رو بزارم سمیرا هستم مامان سبحان😊خوشحالم که هستین❤عزیزان به اینکه سوره واقعه چطوری میتونه روزی رو زیاد کنه کاری نداشته باشین شما فقط هر شب یه بار بخونینش💕حدیث داریم اگر کسی نماز شب بخونه و روز بگه من گرسنه ام شما باور نکنید 💖راستی عزیزانم لطفا درخواست دوستی ندین ممنون میشم🙏
ان شالله ممنون گلم ......خواب ندارم انقد که دل شوره دارم
اتفاقا دلشوره بدترش میکنه ولی خب شما حق دارین چون دلشوره دست خود آدم نیست
با رابطه آب عبور میکنه میگه رابطش کاملا سطحی بوده و لا پاش ریخته(معذرت میخوام ک راحت گفتم)
ن گلم اشکالی نداره توی اینجور رابطه ها امکان بارداری هست(ممکنه اب طرف روی دحانه رحم ریخته باشه یا کنی داخل)اما امکانش خیلی کمه مثلا از صددرصد فقط ده درصد امکان بارداری هست ب هرحال حکمت و خواست خدا بوده براخدا کاری نداره ک
اگه کلماتو غلط غلوط و اشتباه مینویسم لطفا ریپلای نکن و نخند ونیازیم نیست درستشو بهم بگی فقط ب بزرگی خودت ببخش و بدون ک اصلا تمرکزی روی کلمات نداردمم کیبوردمم هنگیه تازع وارد نی نی سایت شدم ولی تازه وارد نیستم با نی نی سایت اشنایی کاملل دارم ی دخترع ناامیدم بدون هیچ ارزوییتوی تایپیکای غمگین همرو دلداری میدم و تو تایپیکای غمگینم همه دلداریم میدن ولی هم من هم غمگینای دیگ ک همو دلداری میدیم میدونیم ک اینا فقطط دلداری و تامامممم