2777
2789
عنوان

شوهرم یه هیز عوضی خیانتکار به تمام معناست 😢قصه زندگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 2486 بازدید | 53 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا فکنم اکثرا مردها نگاه میکنن به زن ها منم خیلی رو شوهرم حساسم و فک میکنم نگاه میکنه ولی واقعا ع ...

یه فامیلی داریم پیرپمرده حاجی هم هست میگه موها زنمم ندیدم تا حالا ماهواره بذاری براش رو چشماشو میبنده و فرار پیکنه تو حیاط😐موها زنشو ادعا میکنه ندیده ولی چهارتا بچه دارن😐

و دیگر هیچ...

گذشت و ۴۰روزم تموم شد زنگ زدم بیادسراغم ولی گفت بیایی چکارکنی شهر غریب نمیتونی فردا بچه رومیکشی توحموم یاموقع شیردادن مامانم خیلی داناست گفت جمع کن ببرمت خودم بابام مرخصی گرفت و بردنم و کلی باروبندیل از مرغ و گوشت و خوراکی برام گذاشت عقب ماشین مادرم الان میگه اون موقع ها فهمیدم کاسه ای زیرنیم کاسه هست ب روت نیوردم خلاصه رفتنی ازدم در شوهرم دهنش وامونده بودالبته خبردادم ک میریم.انگار شوکه بود انگار ترس داشت یه حالتی رفتیم و مادرم گفت میمونم پیشت یه مدت وشوهرمم میگفت خاله ببرش باخودت بمونه بخدا بچه روکشته دیگه مادرم سمج تر شدو گفت ن پسرم باید بمونه سرخونه زندگیش منم یه مدت زندگیموول میکنم میمونم پیشش بعد شوهرم توخونه تلفنشو خاموش میکرد ک مشکوک بود

😲😲خداوکیلی لایک ن‌کن خواهر😲😲
۵سال پیش ک باردارشدم یعنی چندماه بعد عروسی بعد ماه ۸ام دکتر گفت باید کسی مراقبت کنه ازت واز پله نری ...

عزیزم چیشد که اقدام به بارداری کردی با توجه به اخلاقایی که داشت؟

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

از مردای هیز متنفرم😑😑

مردای هیز خدایی غیرقابل تحمل هستن ولی، گاهی ما زنها هستیم بلانسبت به هم خیانت میکنیم، فک کن عده ای میدونن طرف زن داره بازم بهش چراغ سبز نشون میدن و آشیون همجنسشونو خراب میکنن، خیانت از همجنس دردش بیشتر عزیزدل

آدَمی شـٰاگـِرد و دَرد اُستـٰادِ اُوست...
گذشت و ۴۰روزم تموم شد زنگ زدم بیادسراغم ولی گفت بیایی چکارکنی شهر غریب نمیتونی فردا بچه رومیکشی توحم ...

🤨

نه تنهادیگه۱۸ سالم نیست😐بلکه ۱۹ و۲۰وحتی۲۱هم رد کردم🥲توروخدا یه دیقه وایسیم ببینم چی داره میشه!!😵‍💫

یه روز مادرم سرنمازبود داشت دعا میکردخدایا فلانی یعنی من گناه داره اگ شوهرش بلایی زیر سرشه به حق امام رضا بندازبیرون تااینجام ک دخترموتنها نزارم نمیدونست من دارم گوش میدم و خلاصه چندروز گذشت بااینکه خو نریزیم تموم شده بود نه رابطه ای ن بوسی ن حرفی یه تکه یخ شده بود یه روز عصر صاحبخونه اومد گفت قراردارتون تموم شده و باید تخلیه کنید هرچی میگفتم دنبال خونه بگردمیگفت حال ندارم و من بدبخت باشکم پاره توشهر غریب دنبال خونه میگشتم گذشت تادوسه روزبعد ک خواب بودروتخت و دیدم یه نوری وسز دوتا پاشه

😲😲خداوکیلی لایک ن‌کن خواهر😲😲
مردای هیز خدایی غیرقابل تحمل هستن ولی، گاهی ما زنها هستیم بلانسبت به هم خیانت میکنیم، فک کن عده ای م ...

هعی چی بگم 🥺

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

مردای هیز خدایی غیرقابل تحمل هستن ولی، گاهی ما زنها هستیم بلانسبت به هم خیانت میکنیم، فک کن عده ای م ...

لطفا خودتونو گول نزنید.

عزیزم کسی که متاهله تعهد داره و نباید خطا کنه.

وگرنه زنی که خراب هست و کارش همینه که نمیشه ازش توقعی داشت.

زنی هم که سالم باشه هیچ وقت با مرد متاهل رابطه برقرار نمیکنه.

البته که خیانت ربطی به جنسیت نداره فقط چون موضوع بحث خیانت آقا بود من درمورد این موضوع گفتم.

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

یه روز مادرم سرنمازبود داشت دعا میکردخدایا فلانی یعنی من گناه داره اگ شوهرش بلایی زیر سرشه به حق اما ...

اخرش چی نوشتی رو تخت بود چی ؟ 

میدونم نام کاربریم درستش گرگ بالان دیده هست لطفا اینقد ریپلای نکنین وقتی اسمو مینوشتم هر کاری کردم یادم نیومد فک کردم باران باید بنویسم