2777
2789
عنوان

شوهرم یه هیز عوضی خیانتکار به تمام معناست 😢قصه زندگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 2486 بازدید | 53 پست
بعداز اون من دیگه خیانتی ازش ندیدم یعنی اگرهم کرده دیگه دانا شده و شمارشوب کسی نمیده ولی همچنان چشاش ...

چشم عزیزم حتما  برات دعا میکنم انشالله حال دلت  خوب میشه 

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️
یا دعا کنید درست شه یامن بمیرم راحت شم تواین مابینم خانوادش حمایتش کردن منو اذیت کردن گفتن تهمته درص ...

عزیزم شوهرت  ی بیمارروانیهههههه  بایدبری  پیش مشاورازش  کمک بخوای

اینجابهشت نیست منم مجبورنیستم فرشته باشم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هردفعه ک بحث کوچیکی پیش بیاد زندگی رو ول میکنه میره خونه مادرش تادوسه ماه مارسال شکایتش کردم سهم الارث پدرشو توقیف کردم ک بجا مهریه بردارم حضانت بچموهم گرفتم ولی دقیقه نود ترسیدم ازطلاق و بخشیدمش الانم خونه مفت بابام بهش داده مثل نوزادباهاش برخوردمیکنیم ک فیلش یادهندوستان نکنه 

😲😲خداوکیلی لایک ن‌کن خواهر😲😲
هردفعه ک بحث کوچیکی پیش بیاد زندگی رو ول میکنه میره خونه مادرش تادوسه ماه مارسال شکایتش کردم سهم الا ...

الهی قربونت بشم متاسفم بابت تایپی ک ازت خوندم، بغض کردم واسه مظلومیتت...
من نمیگم طلاق بگیر، نمیگمـَـم ببخشش چون خیانت اصلا توجیه نداره و قابل بخشش نیست جز گول زدن خودت ولی، از حالا هرچی ب نامش هست گولش بزن به نام خودت کن، پول تو بانک اگه داره ازش دوستانه بگیر و نذار دست و بالش پول باشه، شده توقیف اموال بزنی و مهر اجرا بزاری خودتو جم و جور کن و به فکر آینده باش، خلع سلاحش کن از نظر مالی تا واسه زنای خراب و خیابونی خرج نکنه...

من برات از خدا آرامش و خوشیِ از ته قلب آرزو میکنم...

به این شما زنگ بزن   1640   حرم امام حسینِ، امشب هم شب تولدشه مستقیم وصل میشی صحن حرم و باهاش درددل کن و از امام امشب عیدی بخا منم برات نذر و دعا میکنم...

آدَمی شـٰاگـِرد و دَرد اُستـٰادِ اُوست...

عزیزم واقعا ناراحت شدم قصه تو خوندم  از خدا میخوام که بحق امام رضا مشکلتو حل کنه و همسرت اهل بشه.انشاالله بحق امام حسین که فردا میلادشه دیگه هیچوقت همسرت سمت اون کارا نره

یا دعا کنید درست شه یامن بمیرم راحت شم تواین مابینم خانوادش حمایتش کردن منو اذیت کردن گفتن تهمته درص ...

دعا کنیم که تو بمیری؟ اون دوتا بدبخت رو که به این دنیا آوردی تکلیفشون چی میشه؟ یه جیزی بگم تو دین خیلییییی بزرگی به بچه هات داری چون با وجودی که میدونستی با چه هرزه ایی داری زندگی میکنی اما این دوتا رو به دنیا آوردی. باور کن اصلا دلم برات نسوخت. .چون خودت خواسته داری زندگیتو جهنم میکنی. اشتباه اول هم مامانت کرد که با وجودی که میدونست جریان چیه اما سکوت کرد. به چه قیمتی؟ به قیمت حفظ ابرو ولی به قیمت از دست دادن همه چیز به خصوص آسایش و آرامش؟ اگه تو مامان من بودی مطمئن باش هیجوقت نمیبخشیدمت.لطفا کسی منو ریپلای نکنه. بشدت از این خانم عصبی شدم

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !