2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سرمی هست به اسم سرم حلزون سام بای می.. کره ایه.. اون خوبه به نظرم.. البته فک نمیکنم خیلی عمیقو ببره ولی اگه یه درمارولر خانگی بگیری و هر دو هفته یه بار درمارولر بزنی و بعدش این سرم رو بزنی احتمالا تا حد نسبتا خوبی جواب میده

پانژل

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک
الان چندوقتیه جوش فعال ندارم خداروشکر فقط میخواستم رد جوشای قبلیمو پاک کنم 

شما لایه بردار بگیرید.اگه لایه بردار استفاده کردید مراقب باشید که کرم ضد آفتاب مرتب شب و روز استفاده کنید لااقل تا ۲۴ساعت چون بعد از لایه برداری پوست نازک میشه و ممکنه دوباره لک بیفته

یه سرمی هست به اسم سرم حلزون سام بای می.. کره ایه.. اون خوبه به نظرم.. البته فک نمیکنم خیلی عمیقو بب ...

مرسی عزیزم

جاجوشام بیشتر ب شکل لک هستن فرورفتگی ندارم

💜عشقا لطفا خواهشا لایکم نکنید💖
شما لایه بردار بگیرید.اگه لایه بردار استفاده کردید مراقب باشید که کرم ضد آفتاب مرتب شب و روز استفاده ...

والا یه لایه بردار دست ساز هستش همه فامیل استفاده کردن پوستشونو مثه آینه کرده منم گرفتم ولی همچین پوستمو ملتهب کرد ک عین سوختگی شده بود منم ترسیدم برم سراغ لایه‌بردار دیگه

مرسی عزیزم جاجوشام بیشتر ب شکل لک هستن فرورفتگی ندارم

عزیزم اگه فرورفتگی نداری که چه بهتر لک راحت تر میره.. بصورت منظم یعنی یک هفته یکبار  یا دو هفته یکبار (بسته به حساس بودن و خشکی پوستت) لایه برداری انجام بده (یکی از اسکرابای خوب برای لایه برداری خاک رسه) و بطور منظم توی روتینت از کرم های حاوی ویتامین سی استفاده کن و ضدآفتاب رو منظم بزن هر ازگاهی درمارولر هم میتونی بزنی برای لکم خوبه فقط بعدش کرم حاوی ویتامین سی بزن

والا یه لایه بردار دست ساز هستش همه فامیل استفاده کردن پوستشونو مثه آینه کرده منم گرفتم ولی همچین پو ...

خب عزیز من اصولاً دست ساز ها مناسب اون فردی که معاینه شده درست میشه شما نباید استفاده می‌کردید.الان بهتون گفتم بعداز لایه بردار باید بدونید چجوری از پوستتون مراقبت کنید

عزیزم اگه فرورفتگی نداری که چه بهتر لک راحت تر میره.. بصورت منظم یعنی یک هفته یکبار  یا دو هفته ...

ویتامین سی ک عالیه برای پوست ...

ممنون گلم 😘

آخه ماسکای گیاهی خوبن ولی خییییلییی دیر جواب میدن😕

اره عزیرم ولی حالاکه دارم استفاده کنم حداقل خراب نشه  ماسک جوش شیرین شنیدم دوبار امتحان کردم خیلی خوب بود صورتم روشن تر شد و جاهای جوش که قهوه ای بود یکم کم رنگ شد ولی دیگه جوش شیرین نداشتم بازم بزارم