2777
2789
عنوان

از کجا بفهمیم نوزاد ۳ ماهه کرمک داره یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 10131 بازدید | 104 پست
اشتباه میکنی دیگه ببخشید خواهر جانم گندشو دراوردی خودتو مریض کردی خواهرانه ازم بپذیر حرفو خودتو ضعیف ...

خودم میدونم ولی گفتم شروع کنم بخوردن یکم چیزای دیگ خوردم مثل سبزی و سیب زمینی بچم فقط بستری نشد

گفتم پشت دستمو داغ میکنم و دیگ هیچی نمیخورم حتی اگ بمیرم

باورتون نمیشه رنگ و روم رفته

من اینقد لپ داشتم همش اب شده

از زایمانم تا الان تو این ۳ ماه ۲۴ کیلو کم کردم البته ک بیشترش مال اضافه وزن بارداری بود

خدایا شکرت که بعد ۲ سال و ۹ ماه جواب این همه انتطار و دکتر رفتنم رودادی،خیلی ممنون که مهدیارمو سالم گذاشتی تو بغلم.......همه ما ادمهایی که بقیه فکر میکنن نیستم ،بیشتر ما آدمهایی هستیم که به صورتمون نقاب زدیم تا کسی دردمون رو نفهمه
الان خودت درمان شدی یا تو پی پی ات میبینی هنوز ؟

ن هنوز درمان نشدم فقط امروز دارو خوردم الان متوجه شدمه دوروزه

خدایا شکرت که بعد ۲ سال و ۹ ماه جواب این همه انتطار و دکتر رفتنم رودادی،خیلی ممنون که مهدیارمو سالم گذاشتی تو بغلم.......همه ما ادمهایی که بقیه فکر میکنن نیستم ،بیشتر ما آدمهایی هستیم که به صورتمون نقاب زدیم تا کسی دردمون رو نفهمه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی کیسه فریزر بذار داخل پوشکش تمیز مدفوع کرد بازش کن نمونه رو از روی کیسه بریز تو ظرف مخصوص

ممنون عزیزم

از همون سبزی گرفتی کود انسانی میریزن پای سبزی 

واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!انسانی

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
میدونی کرمک چیه اصلا ؟چرا درمان داعمی نداشته باشه چهار تا کرم لا جونه دیگه با دارو خوب میشه خودتو در ...

پس چرا من دارم دیوونه میشم

بخدا اینقد بهداشتو رعایت میکنم ک حد نداره

کلافم

ادم اینطوری بدشانسی میاره

مردم بخدا اینقد ک بهش فکر کزدم سرم داره میترکه

امشبم برا اولین بار بچم با گریه شدید بیدار شد ترس بدجور افتاد تو جونم بلافاصله پوشکشو باز کردم چیزی هم ندیدم ولی ترس دارم خیلی زیاد

واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!انسانی

نمیدونم بخدا

والا فک نکنم هم سبزی خوردم فقط کاهو خوردم اومم با سرک و نمک شسته بودمش

پس چرا من دارم دیوونه میشم بخدا اینقد بهداشتو رعایت میکنم ک حد نداره کلافم ادم اینطوری بدشانسی می ...

عزیزم دور از جونت سرطان نیست که کرم کوچیکه میمیره با دارو من فقط چندشم میشه خیلی از فکر اینکه تو بدنم کرم بلوله 

وااای نکن با خودت این کارو همه چی بخور از من به تو نصیحت هر چی سخت میگیری بدتره

چی بگم والا الان دیگ دیره 

چون ۳ ماهه بچم ب این شیر عادت کرده بخوام تغیر بدم داغون میشه

پس چرا من دارم دیوونه میشم بخدا اینقد بهداشتو رعایت میکنم ک حد نداره کلافم ادم اینطوری بدشانسی می ...

ربطی به بهداشت نداره فدات شم انگله دیگه یه تخم ریز بره ادمو بدبخت میکنه من همیشه سیر میخورم 

بله نمیدونستی مگه خیلی جاها اینکارو میکنن ولی همه جا نه 

نه نمیدونستم شوک شدم😢😢😢

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
عزیزم دور از جونت سرطان نیست که کرم کوچیکه میمیره با دارو من فقط چندشم میشه خیلی از فکر اینکه تو بدن ...

خداکنه همینجور ک میگی باشه 

سرطان لااقل مسری نیست