2777
2789
عنوان

از کجا بفهمیم نوزاد ۳ ماهه کرمک داره یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 10131 بازدید | 104 پست
عزیزم شبها بیقراری میکنه ؟ دور مقعدش حالت زخم یا قرمزی نداره ؟  اگر داشته باشه، تخم کرمها توی ...

تغیری تو مدفوعش ندیدم کرم هم ندیدم

ولی امشب برا اولین بار الان با گریه بیدار شد بلافاصله هم چکش کردم ولی چیزی ندیدم نمیدونم بخدااا

دور مقعدشصورتی پررنگه به نظرم همیشه همینطور بود

خدایا شکرت که بعد ۲ سال و ۹ ماه جواب این همه انتطار و دکتر رفتنم رودادی،خیلی ممنون که مهدیارمو سالم گذاشتی تو بغلم.......همه ما ادمهایی که بقیه فکر میکنن نیستم ،بیشتر ما آدمهایی هستیم که به صورتمون نقاب زدیم تا کسی دردمون رو نفهمه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا سلامتی نمونده برا من داغونم از بس وسواس دارم همه بلایی سرم میاد

من خیلی کوچیک بود کرمک داشتم وحشت دارم از کرمک کرم های ریز سفید 😭😭😭😭کثافت ها ازشون متنفرم دکتر بهم دارو داد خوب شدم 

سیر بخور 

بخاطر نفخ بچه هیچی نمیخورم هیچی هاااا چ برسه ب سیر

خدایا شکرت که بعد ۲ سال و ۹ ماه جواب این همه انتطار و دکتر رفتنم رودادی،خیلی ممنون که مهدیارمو سالم گذاشتی تو بغلم.......همه ما ادمهایی که بقیه فکر میکنن نیستم ،بیشتر ما آدمهایی هستیم که به صورتمون نقاب زدیم تا کسی دردمون رو نفهمه
منم دارم سکته میکنم بدجوری بچه خیلی کوچیکه اخه 😭

اره خیلییییی

راسته میگن درمان دائمی نداره؟؟؟

این بیشتر دیونم کزده

بخدا دستام گز گز میکنه لباسا بچه رو با اب جوش شستم

فردا هم میخوام کل خونه رو بریزم بیرون

بچه سه ماه شیر مادر میخوره ایمنی بالایی داره وسواس نداشته باش. بهداشت رعایت کن.. کرمک اگه بگیره بل ...

دلدرد از وقتی دنیا اومد داره

خودم رفتم نمیتونم بچمو نبردم دکتر چون نمیدونم گرفته یا نه تو مدفوعش چیزی نبود ولی از استرس دارم سک ...

ظرف نمونه مدفوع از ازمایشگاه بگیر نمونه رو از بچت بگیر بده شوهرت بده ازمایشگاه

نسخه هم نمیخواد

بعدم اگر دور از جون جواب مثبت شد بده شوهرت جواب ازمایشو نشون دکتر بده

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
کرمک برا بچه سه ماهه ک پی پی شل داره رشد نمیکته .چون تعداد دفعشون هم بالاست تو روز چیزی نمیشه انشالل ...

خداکنه 

تر خدا راست میگی من دیوونه شدمه

بخدا امشب نشسگریه کردم شوهرم گفت تو دیوونه شدی زفته 

نمیتونم استرسمو کنترل کنم

ظرف نمونه مدفوع از ازمایشگاه بگیر نمونه رو از بچت بگیر بده شوهرت بده ازمایشگاه نسخه هم نمیخواد بعد ...

باید همین کار کنم ولی چطور مدفوع از پسرم بگیرم؟؟؟؟🤔🤔🤔

اره خیلییییی راسته میگن درمان دائمی نداره؟؟؟ این بیشتر دیونم کزده بخدا دستام گز گز میکنه لباسا بچ ...

میدونی کرمک چیه اصلا ؟چرا درمان داعمی نداشته باشه چهار تا کرم لا جونه دیگه با دارو خوب میشه خودتو درمان کن لازم هم نیست خونه رو بشوری مگه ساس افتاده تو خونت 😑به لباس هم ربطی نداره فقط از طریق دهان وارد میشه سبزی آلوده و اینا 

باید همین کار کنم ولی چطور مدفوع از پسرم بگیرم؟؟؟؟🤔🤔🤔

ی کیسه فریزر بذار داخل پوشکش تمیز

مدفوع کرد بازش کن نمونه رو از روی کیسه بریز تو ظرف مخصوص

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟