2777
2789
عنوان

چهل ساله ها ایا مادربزرگ شدین

| مشاهده متن کامل بحث + 2707 بازدید | 172 پست
دقیقا اینجا دنیای متفاوتیه

اصلا ی جور عجیبی هس این سایت

نمیدونم از کدوم شهر و روستا کانکت میشن

ده پله از سطح جامعه اینجا پایینتره

همه دنبال دعا و جادو طلسم و ازدواج زودهنگام

واقعا تاسف اوره

🚫🚫🚫🚫

اهان خدا بچتون نگه داره شاغل هستین

ممنون عزیزم نه بابا به خاطر دخترم نشد

کاربری گل مهرم نمیدونم چی شد هر چی میزنم رمز عبورم نمیاد میزنه اشتباه خیلی ناراحتم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر کسی ی طرز تفکر و اعتقادی داره نمیشه گفت مغزشون کپک زده ست که هر کسی ی جور راحته من ۲۱سالگی ازدواج ...

کسی که طرز فکر و اعتقادشو درست بیان نمیکنه یا طوری صحبت میکنه که کسی که ازدواج نمیکنه یا دیر ازدواج میکنه ترشیده عیب و ایراد داره نمیگیرنش یا هر چیزی بله مغزش کپک زده!

اصلا ی جور عجیبی هس این سایتنمیدونم از کدوم شهر و روستا کانکت میشنده پله از سطح جامعه اینجا پایینتره ...

پول نداره مستاجره سه تا بچه. داره دنبال چهارمیه چون بچه دوست داره این موردو زیاد دیدم

کاربری گل مهرم نمیدونم چی شد هر چی میزنم رمز عبورم نمیاد میزنه اشتباه خیلی ناراحتم 

جاری من ۴۳ سالشه

بنده خدا تو چند ماه اخیر بلایی سر صورت خودش آورده که کسی ببینه نمیشناسه با قبلش فرق کرده .دخترشم دبستانی

میگه واسه بچه دوم هنوز زوده و اقدام نمیکنم فعلا تا خوشی هامو بکنم

میشه انشاالله ولی دختر من چون تنهاس افسردگی گرفته و من واقعا ناراحتم کاریم از،دستم بر نمیاد

جآری منم بعد ده سال یه دختر آورد دیگه نشد....منم همین یه بچه از خدا میخوام تو سیکل ای وی اف هستم تخمک کشی کردم ولی ناامیدم

خدایا نی نی رو کی میزاری تو دلم🤰💔

میشه انشاالله ولی دختر من چون تنهاس افسردگی گرفته و من واقعا ناراحتم کاریم از،دستم بر نمیاد

نمیشه دوباره ای وی اف کنی دوست من هر سه تا بچه اش رو ای وی اف کرد

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
جآری منم بعد ده سال یه دختر آورد دیگه نشد....منم همین یه بچه از خدا میخوام تو سیکل ای وی اف هستم تخم ...

انشاالله دو قلو بشی

نمیشه دوباره ای وی اف کنی دوست من هر سه تا بچه اش رو ای وی اف کرد

نه واقعا بدنم هنوز سر داروهای قبلی داغونه همم خیلی گرونه

دخترتون چند سالشه

۲۳

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
نه واقعا بدنم هنوز سر داروهای قبلی داغونه همم خیلی گرونه

اره واقعا سخته انشالله خدا گل دخترت رو حفظ کنه دیگه جامعه الان اکثرا تک فرزندی هستن

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
میبینی ؟

والله .یه عده با مغزززززز خررررر

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

یپبچه هام ده ساله و دو ساله ن. میخوام بزرگ شدن تشوبقشون کنم بچه دار نشن کلا

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند