2777
2789
عنوان

مامانابیاین توروخدا....

328 بازدید | 32 پست

امروزپسرموواکسن هجده ماهکی زدیم....چهارساعت دوبرابراستادادم....ساعت دوشب دادم...الان سی وهفت ونیمه....میادپایین؟چهارساعت صبرکنم بالاتررفت شیاف بزنم؟پاراکیددادم دوبرابروزنش

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

نکنه پاراکیدبایدهموزنش میدادم؟خاک توسرم

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن فرقی نمیکنه پاراکید یاچیزدیگ پاشویش کن یکم هوشیار بخواب ساعت بزار یساعت بعدکم نشد شیاف کن 

حتماچهارساعت بگذره شیاف بزنم ؟

من امروز واکسن چهارماهگی پسر مو زدم تبش 38 هستش 😢😥

ازاسترس دارم میمیرم.....

لباس کم بپوش تنش و اگه میتونی با دستمال نم دار پاهاشو مرطوب کن حرارت بدنشو بگیره . سخت ترین واکسن همین ۱۸ ماهگی

خداوندا تو میدانی که انسان بودن و ماندن چه دشوار است چه دردی میکشد آن کس که انسان است و از احساس سرشار است....
حوله خیسم بذار اشکال نداره فقط ازش غافل نشویه بارشربت یه بارشیاف شیاف شکمشم روون میکنه بیرون روش که ...

حتماچهارساعت بایدبگذره شیاف بزنم؟

لباس کم بپوش تنش و اگه میتونی با دستمال نم دار پاهاشو مرطوب کن حرارت بدنشو بگیره . سخت ترین واکسن هم ...

دارم ازاسترس میمیرم

شیر خودتو میدی ؟ آب اینا زیاد بخور خودت و تن تن بهش شیر بده

خداوندا تو میدانی که انسان بودن و ماندن چه دشوار است چه دردی میکشد آن کس که انسان است و از احساس سرشار است....