slobber مدیر عضویت: 1396/09/11 تعداد پست: 28447 عنوان مامانابیاین توروخدا.... | مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 32 پست امروزپسرموواکسن هجده ماهکی زدیم....چهارساعت دوبرابراستادادم....ساعت دوشب دادم...الان سی وهفت ونیمه....میادپایین؟چهارساعت صبرکنم بالاتررفت شیاف بزنم؟پاراکیددادم دوبرابروزنش ❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤ 1399/12/26 | 02:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
slobber مدیر استارتر عضویت: 1396/09/11 تعداد پست: 28447 خواهش....اگه بیداری ۵نهایت ۵وربع بذار شیاف شکمشم روون کنه فرداتبش میادپایین دستاشوتودستت نگیردستتورو ... مرسی عزیزم ازراهنماییات...ببخشیدانقدسوال کردم...خیلی استرس دارم ❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
سلنانجمالدین عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 2831 مرسی عزیزم ازراهنماییات...ببخشیدانقدسوال کردم...خیلی استرس دارم خواهش میکنم میدونم حس مادر وبچه درزمان شیردهی البته زیادبهم وصله سعی کن اروم باشی باارامش توبچه هم به ارامش میرسه روتبشم تاثیرمیذاره
slobber مدیر استارتر عضویت: 1396/09/11 تعداد پست: 28447 خواهش میکنم میدونم حس مادر وبچه درزمان شیردهی البته زیادبهم وصله سعی کن اروم باشی باارامش توبچه هم ب ... حتماعزیزم. ❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤