2777
2789

اعتراض کردم مامانم هزار تا حرف بارم می‌کنه و مقصرم می‌کنه 

وای قلبم اونقدر گریه کردم می‌خوام بالا بیارم تقریباً هرروز گریه میکنم هر روز باهاش دعوا میکنم دریغ از یه قدم ،نامزدم همششششش میگه خدا بزرگه مردیکه بی وجدان ۳۵ سال سن داره همش میگه خدا بزرگه قرار شده سه ماه دیگه عروسی کنیم 

من ۲۰ سالمه کم کم میشه ۲۱ سالم 💔

من عقده کرده رو دلم که چرا باید پنج سال عقد بوده باشم حتی یه چیزی از پنج سال هم بیشتر لعنت بهت روزگار میمردم راحت میشدم لعنت به همه چی 💔🖤

بیرون خونمون نما کردیم فقط مونده داخلش

جهیزیه‌ ام وسایل بزرگ هنوز نگرفتم اما من باور ندارم که همشون میگن سه ماه دیگه 😭😭😭😭😭😭💔💔💔💔🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤 ذوقم کور شده روانی شدم داغون شدم بعد مامانم میگه چقدر عجله داری هنوز تا عید مونده 

مجنون حسینم دلتنگ ابوالفضل 🖤ــ دانشجو مملکت ـ متولد 84---- خدایا تو همیشه با من خوب بودی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این همه ادم عروسی نگرفتن مگه مردن که چی بشه پولو دور بریزی بره تو شکم ی مشت مهمون مفت خور

کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.                                                                       +پسر عموی نی نی یار 

چرا اول داخل خونه رو درست نکردید 

با شوهر ۳۵ ساله چجوری کنار میای من ۲۰ سالمه بنظرم نمیشه 

جهاز هم ک واقعا گرونه 

ولی تو ام حق داری کاملا

💙💙ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/2280107

واقعا عجلت چیه ۱۵ سالگی مگه وقت خونه شوهر اونم با این اختلاف سن

مجرد بودن بهتر از عقد موندنه نه زندگی دارم که بهش برسم نه میتونم درست درس بخونم 

مجنون حسینم دلتنگ ابوالفضل 🖤ــ دانشجو مملکت ـ متولد 84---- خدایا تو همیشه با من خوب بودی