2777
2789
عنوان

امروز رفتم خرید! چرا اخه!!؟؟؟

199 بازدید | 8 پست

چرا اخه جنسا اینقدر داغوووون 

چندتا پاساژ تو منطقه ۵ رفتم و گشتم 

اما نتونستم ی مانتو درست و حسابی پیدا کنم 

چه وضعشه اخه 

از سر و ته پارچه زدن، پارچه ها بی کیفیت، دوخت افتضاح ولی قیمت بالا! 

😑😑😑

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه چی گرون شده معلوم نیس چه خبره تو مملکت😐

خوابن مسئولین😐

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

حالا میان تو تلویزیون میگن لباس نپوشین چی میشه مگه 

مینویسم.                                                                بر فرازاسمان 💙استقلال💙ابی ترین عشق جهان.           فرهاد مجیدی عشقمه💙🌟🌟

اره. من یه مزونی رو میشناسم که تو پیجش میگه این شومیز ها کار ترکه خودم رفتم واسه شما خوشگلا اینارو آوردم. بعد اخر جمله ش هم میگه هر سایزی خواستین سفارش بدین. پارچه ش موجوده.

بابا حاجی ما که میدونیم همه ی این لباس ها رو تو تولیدی زیر راه پله ها دوختی این چوسی ناشتا چیه اخه دیگه؟  

اره. من یه مزونی رو میشناسم که تو پیجش میگه این شومیز ها کار ترکه خودم رفتم واسه شما خوشگلا اینارو آ ...

😂😂👌🏻

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞