2777
2789
عنوان

کاشت ناخن و کاشت مژه

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم میگم مهم قلب و فکر و روح ادمه که با خدا باشه بقیه اش فقط حرف های اخونداس ک گند میزنن به افکارمون ...

دقیقا قلب و روح هم نیاز به تغذیه و رسیدگی داره که اون عبادته حالا تو دستت لاک باشه یا نباشه .. مهم اینه که یکتا پرست باشی و انسان  و تسلیم خدا

عزیزم حرف دینو بخوای نمیشه میدونمم سخته ولی خب باید بعضی سختیارو تحمل کرد دیگه 

دین چرا فقط واسه ما ایرانی ها سختی داره ، یعنی خدا بهشت رو فقط واسه ما ایرانی ها گذاشته کنار . بقیه جهان که این همه ازادن رو خدا نیافریده واسه اونا قانونی وجود نداره . من خیلی به خدا اعتقاد دارم ولی میگم ایناهمه حرف اخونداس فقط

خب از طرفیم میگن که باید برای همسرت تا جاییکه میتونی ب خودت برسی من شوهرم دوس داره ناخونامو لاک بزنم ...

اول خدا دوم شوهر دیگه عزیزم شوهر میتونه بگه ماه رمضون روزه نگیر که مثلا رابطه داشته باشیم قبول میکنی فدات شم؟

واسه ناخوناخودتم خوب نیست خب عزیزم همش یه چی باشه روش میتونی به جاش لاک های جنس خوبن بخری هر وقت خواستی لاک بزنی یا مثلا دوران پریت ناخن مصنوعی بذاری   

خدا بهت عقل داده و قرآن ... ولی ما بر اساس شنیده هامون تصمیم میگیریم .تو برو بگرد اگه یه آیه آوردی ب ...

اره همینطوره فقط حرف مرجع تقلیدارو میزارن ، یه ایه قرانی از این مبحث ندیدم 

خب از طرفیم میگن که باید برای همسرت تا جاییکه میتونی ب خودت برسی من شوهرم دوس داره ناخونامو لاک بزنم ...

اره خوب تو این دوره زمونه ک همه پلنگ شدن نمیشه که مثل دویست سال پیش ببخشید عقب مونده بمونیم خوب هر کی به هر طرقی باید به خودش برسه تا پیش بقیه هم جنساش خوب بنظر برسه . ولی ادمو میزارن تو دو راهی که ادم به نمازش شک کنه 

اره همینطوره فقطحرف مرجع تقلیدارو میزارن ، یه ایه قرانی از این مبحث ندیدم 

http://www.nashremahris.ir/product/detail/204076/قرآن مجيد 

این لینک سایت فروش قرآن فارسی ترجمه عبدالمحمد آیتی هست ... یکی از انسانهایی که به نظر من واقعا به عرفان رسیده اینو به من معرفی کرد . واقعا وقتی میخونی نگرشت به همه چیز عوض میشه خیلی خیلی پیشنهادش میکنم

اره خوب تو این دوره زمونه ک همه پلنگ شدن نمیشه که مثل دویست سال پیش ببخشید عقب مونده بمونیم خوب هر ک ...

یعنی هرکی کاشت ناخن نداره عقب موندس  ؟مثلانمیتونه خودش لاک بزنه وخوشگل کنه ناخناشو؟

توی قران که جز احکام گفته نشده عزیزم اون اخونداییم که گفتین از قران حکم در میارن دیگه چیزی خلاف قرا ...

به اضافه چیزایی که خودشون دوست دارن قاطی احکام میکنن به خورد مردم میدن . یکیش همین بحث شفاعت که امام حسین شفاعتت کنه حضرت فاطمه شفاعتت کنه . تو 23 آیه از قرآن اومده که خداوند شفاعت هیچ کسی رو پذیرا نیست این یه نمونه کوچیکش بود ...

یعنی هرکی کاشت ناخن نداره عقب موندس   ؟مثلانمیتونه خودش لاک بزنه وخوشگل کنه ناخناشو؟

نه واقعا منظورم اون نبود ناراحت نشید

خوب با همون لاک و خوشگل کردن هم که میگن نمیشه نماز خوند و غسل کرد