2777
2789
عنوان

کاشت ناخن و کاشت مژه

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 45 پست
یعنی هرکی کاشت ناخن نداره عقب موندس   ؟مثلانمیتونه خودش لاک بزنه وخوشگل کنه ناخناشو؟

عزیز دلم بحث کلا سر همین لاک و ناخن و همه این زینتایی که خیلی ها رو سر دو راهی قرار داده

به اضافه چیزایی که خودشون دوست دارن قاطی احکام میکنن به خورد مردم میدن . یکیش همین بحث شفاعت که امام ...

واقعا ؟؟ من نمیدونستم چقدر التماس میکردم تا پیش خدا شفاعتم کنن 😟

بخدا اینا مغز مردمو شست و شو میدن دیگ نمیدونم چی درسته چی غلط ، به سایت هاهم ک هیچ اطمینانی نیست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهش میکنم گلم . من خودم یه دفتر هم برداشتم همه آیه هایی که به مغایرت میخوره با شنیده هام رو مینویس ...

واقعا کار خوبی میکنی ، خوبه ک همون راه قران رو ادامه بدیم ، این ادما ما رو فقط به راهی میکشونن که به نفع خودشونه 

پس بنظر تو من با ناخن و مژه نمازمو بخونم دیگ ؟

به اضافه چیزایی که خودشون دوست دارن قاطی احکام میکنن به خورد مردم میدن . یکیش همین بحث شفاعت که امام ...

قران وحدیث موفق در کنارهمن که حکم در میادعزیزم علماهم اینطوری حکم درمیارن نه حرف خودشون

https://www.hawzahnews.com/news/861753/اگر-معصومین-ع-شفاعت-می-کنند-چرا-شفاعت-غیرخدا-در-برخی-از-آیات

https://www.porseman.com/article/نجم،-آيه-39-و-شفاعت-اهل-بيت(ع)/164312

https://www.makarem.ir/main.aspx?typeinfo=42&lid=0&catid=27368&mid=408488

اینارومطالعه کنین عزیزم

نه واقعا منظورم اون نبود ناراحت نشید خوب با همون لاک و خوشگل کردن هم که میگن نمیشه نماز خوند و غسل ...

ناراحت نشدم عزیزم تعجب کردم خصوصا اینکه کاشت ناخن الان دیگه اونقدرام مدنیست که نداشتنش باعث عقب موندگی بشه 

میشه وضو گرفت بعد لاک زد 

خواهش میکنم گلم . من خودم یه دفتر هم برداشتم همه آیه هایی که به مغایرت میخوره با شنیده هام رو مینویس ...

شما چه سنی چه شیعه باید بدونین قران تفسیر داره وتفسیرشم باروایات موثقه واقعا قران طوری نیست که بخونیش وبدون علم های دیگه بخوای تفسیرش کنی

ناراحت نشدم عزیزم تعجب کردم خصوصا اینکه کاشت ناخن الان دیگه اونقدرام مدنیست که نداشتنش باعث عقب موند ...

خوب سلیقه ایه من دوست دارم ناخن هام همیشه لاک داشته باشه یا هر سری برم ترمیم تا دستام مرتب باشه و از طرفی هم همیشه نمازم سر وقتش باشه روزمو بگیرم 

به قولی نه از این ور بودم بیوفتم نه از اون سمت 

یعنی حاضرین به همین راحتی وبدون تحقیق حرف کسیو قبول کنین؟

نه فقط فکر کردم چون ترجمه قران رو خونده حتما از قران حرف میزنه دیگ 

من فقط حرف اخوندا رو قبول ندارم ،هرچیزی که قران بگه رو با جون و دل میپذیرم

خوب سلیقه ایه من دوست دارم ناخن هام همیشه لاک داشته باشه یا هر سری برم ترمیم تا دستام مرتب باشه و از ...

خب عزیزم اینکارو انجام بدین اما خودتونو گول نزنین لطفا یا به کسایی که عالم این چیزان نگین اینا از خودشون درمیارن بعضا 60-70سال دارن مطالعه میکنن در دین 

شماهم نمازبخون هم حتما غسلتو به جابیار از اگه نمیتونی از کاشت بگذری از انجام ندادنشون خیلی بهتره    

نه فقط فکر کردم چون ترجمه قران رو خونده حتما از قران حرف میزنه دیگ  من فقط حرف اخوندا رو قبول ...

مطالعه ترجمه قران عالیه

اما استنباط از ترجمش خوب نیست (واسه ماها که عربی بلدنیستیم )چون عربی زبان پیچیدیه ای واونطور جزئی به فارسی معنی نشده که ماهاباخوندنش بتونیم به احکام برسیم بایدکنارش تفسیربخونیم زبان عربیم یکم بلدباشیم روایات موثقم درکنارش بررسی کنیم

منوشکل خانوم جلسه ای نبینین   منم جوونم قطعا چیزایی رو دوست دارم که تودین ممنوعه  زیادم دنبال این رفتم بدونم چرا همه چیزم نمیتونم رعایت نمیکنم راستش یعنی کاملا معمولیم پس حستونو میفهمم   اگرم گفتم برای اینه که شما انقدر زحمت میکشین ونماز میخونین ثوابشو کامل ببرین همین 🧡

نه فقط فکر کردم چون ترجمه قران رو خونده حتما از قران حرف میزنه دیگ  من فقط حرف اخوندا رو قبول ...

راجع به شفاعتم اونایی که برای اون دوست عزیزمون فرستادم شمام بخونین توضیح داده باقران