2777
2789
عنوان

کاشت ناخن و کاشت مژه

262 بازدید | 45 پست

یه چندتا نماز نذر کردم که باید بخونمشون، از طرفی هم یکی دو ماه دیگ ماه رمضونه نمیتونم روزه نگیرم ،ولی خوب خیلی دوست دارم مثل بقیه همسن و سالام به خودم برسم و مژه و ناخن رو بکارم . اخه چرا اینطوری نماز خوندن باطل میشه ، اخه این قانونا رو کی میزاره که همیشه باید تو سختی باشیم تا بخدا نزدیک شیم پس قلب و عقل به چه درد میخوره 

ببخشید زیاد حرف زدم 

ولی نظر شما چیه ،میشه راهنمایی کنید ک من چیکار کنم ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا بهت عقل داده و قرآن ... ولی ما بر اساس شنیده هامون تصمیم میگیریم .تو برو بگرد اگه یه آیه آوردی برام که نوشت هیچ مانعی نباید تو وضو باشه بیا بهم نشون بده . بر مبنای حرف منم تصمیم نگیر یک بار فقط یکبار قرآن رو معنیش رو بخون

عزیزم حرف دینو بخوای نمیشه میدونمم سخته ولی خب باید بعضی سختیارو تحمل کرد دیگه 

خب از طرفیم میگن که باید برای همسرت تا جاییکه میتونی ب خودت برسی من شوهرم دوس داره ناخونامو لاک بزنم ولی بخاطر نماز نمیتونم موندم واقعا

شما کاری که دوست داری رو انجام بده عبادتت را هم بکن . به خداوندی خدا این چیزی که آخوندا میگن اصلا در ...

منم همینو میگم به بهانه بهشت رفتن حرف های خودشونو میکونن تو کله جم 

دقیقا منم شوهرم خیلی دوس دارع ناخنامو لاک بزنم ولی هرکاری میکنم بلند شه زود میشکنه برا همین گفدم ناخ ...

مگه نمیگن خدا زیباست و زیبایی رو دوست داره خوب ماهم میخوایم دستامون قشنگ باشه . خوده پیامبر هم گفته که خانما حتی شده یه ذره هم باید ناخن داشته باشن

شما کاری که دوست داری رو انجام بده عبادتت را هم بکن . به خداوندی خدا این چیزی که آخوندا میگن اصلا در ...

شماهرکاری دوست داری بکن عزیزم ولی قسم خدارو دیگه نخور واسه چیزی که توش اطلاعات تخصصی نداری مثل اینکه قسم بخوری بگی معمارا درست نمیگن یا دکترا درست نمیگن

خب از طرفیم میگن که باید برای همسرت تا جاییکه میتونی ب خودت برسی من شوهرم دوس داره ناخونامو لاک بزنم ...

انجام بده اگر دوست داری ما یکی از فامیلامون که کاتب قرآن بودن همیشه میگفتن انسان اگر بدونه خدا چقدر بخشنده اس کارایی رو میکنه که نباید .... اولا اینا که گناه نیست ثانیا اگرم باشه در حدی نیست که بخوای عذاب وجدان بگیری نه به خودت صدمه میزنی نه به کس دیگه فقط حال دل خودت و همسرتو خوب میکنی ...

من خودم با لاک هم شده نماز خوندم با ناخن خوندم فردا پس فردا هم میخوام مژه بذارم

منم میگم مهم قلب و فکر و روح ادمه که با خدا باشه بقیه اش فقط حرف های اخونداس ک گند میزنن به افکارمون