2777
2789
اره من شوشو خیلی خیلی اصرار کرد باید زود بچه دارشیم.والله من بیشتر مامانم کنارمه.بچه اولی رو ک نتونس ...

منم خدا خیر دنیا وآخرت به مامانم  بده که اگه نبود بیچاره بودم

از ۷روز هفته ۵روزشو اونجام😅

همسر منم دقیقا همینارو میگ

خدایا خونواده‌ی ۳نفرمون رو از همه بلاها حفظ کن...😍مرد رویاهای من با تمام وجود دوستت دارم وتاآخرین نفس کنارت هستم.😚😚..دختر قشنگم الهی تو زندگی بهترینها برات رقم بخوره😀
منم خدا خیر دنیا وآخرت به مامانم  بده که اگه نبود بیچاره بودم از ۷روز هفته ۵روزشو اونجام😅 هم ...

😁😁😁چندسالتونه؟والله خدا همه ی مامانارو حفظ کنه.منکه میگم خدا از عمر من‌بگیره بده ب مامانم چون مدعیونشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😁😁😁چندسالتونه؟والله خدا همه ی مامانارو حفظ کنه.منکه میگم خدا از عمر من‌بگیره بده ب مامانم چون مدع ...

۲۲

دخترم ۱ سالشه

اره.همه مامانا الهی همیشه سالم باشن

خدایا خونواده‌ی ۳نفرمون رو از همه بلاها حفظ کن...😍مرد رویاهای من با تمام وجود دوستت دارم وتاآخرین نفس کنارت هستم.😚😚..دختر قشنگم الهی تو زندگی بهترینها برات رقم بخوره😀