2777
2789
من میگم کی بشه زایمان کنم😐واقعا خیلی سنگین شدم.تاریخ ۱۷فروردین زده دکترم

عععع دخمل منم ۱۶ فروردینه😍😍

منم اخراش شکمم خیلی جلو بود

ولی بازم انقد سنگین نبودم😉

خدایا خونواده‌ی ۳نفرمون رو از همه بلاها حفظ کن...😍مرد رویاهای من با تمام وجود دوستت دارم وتاآخرین نفس کنارت هستم.😚😚..دختر قشنگم الهی تو زندگی بهترینها برات رقم بخوره😀
دیشب لکه بینی داشت صبح رفت پیش دکتر گفته اگه تکرار شد باید بستری بشی الان هم استراحت مطلق

عزیزم اشکال نداره فقط استراحت مطلق داشته باشه.من سر بچه اولم اینطور بودم تا وقت زایمان شیافت و امپول استفاده کردم و استراحت مطلق بودم😑😑رعایت کنه ایشالله ک ب سلامت و ب وقتش ب دنیا میاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عععع دخمل منم ۱۶ فروردینه😍😍 منم اخراش شکمم خیلی جلو بود ولی بازم انقد سنگین نبودم😉

دخترتون ب دنیا اومد چند کیلو بود؟۳۵هفته۳۱۹۶بود وزن دخملی حالا نمیدونم تا وقت زایمان چند میشه بنظرتون چقدی میشه؟تو ی ماه ۱و۵۰۰اضافه کرد بنظرتون تو این ماه هم ۱و۵۰۰اضافه میکنه؟

میخوام بندازم ۱۶فروردین😍😍😍چون پسرم۱۶اردیبهشته گفتم هردو۱۶ماه باشن

طبیعی هستین؟

کدوم شهر و کدوم بیمارستان؟

من ۱۲ ساعت درد کشیدم ولی درکل راضیم

خدایا خونواده‌ی ۳نفرمون رو از همه بلاها حفظ کن...😍مرد رویاهای من با تمام وجود دوستت دارم وتاآخرین نفس کنارت هستم.😚😚..دختر قشنگم الهی تو زندگی بهترینها برات رقم بخوره😀
طبیعی هستین؟ کدوم شهر و کدوم بیمارستان؟ من ۱۲ ساعت درد کشیدم ولی درکل راضیم

ن سزارینم.استان ایلام.بیمارستان کوثر.من بچه اولم چون وزن بالا بود و سنم کم بود برام سزارین اورژانسی نوشتن

دخترتون ب دنیا اومد چند کیلو بود؟۳۵هفته۳۱۹۶بود وزن دخملی حالا نمیدونم تا وقت زایمان چند میشه بنظرتون ...

من کلا تو بارداری ۵کیلو اضافه کردم

و دخترم هم ۳۰۵۰ بود

طبیعی هستین؟ کدوم شهر و کدوم بیمارستان؟ من ۱۲ ساعت درد کشیدم ولی درکل راضیم

ن سزارینم.استان ایلام.بیمارستان کوثر.من چون بچه اولم وزنش زیاد بود و سن خودمم کم بودسزارین اورژانسی نوشتن برام

ن سزارینم.استان ایلام.بیمارستان کوثر.من بچه اولم چون وزن بالا بود و سنم کم بود برام سزارین اورژانسی ...

ببخشید مگه چن سالتونه؟؟

من از سزارین وحشت دارم

از الان ترس دومیو دارم که بگن سزارین باید بشی چیکار باید بکنم😣

ببخشید مگه چن سالتونه؟؟ من از سزارین وحشت دارم از الان ترس دومیو دارم که بگن سزارین باید بشی چیکار ...

ن بابا سزارین بنظرم خیلی از طبیعی بهتره.والله هم درداش یهویی نیس هم راحت تره

الان ۲۴سالمه بچه اولم ۵سالشه

چقد زود باردار شدی

خوشبحالت

من دوسدارم بابچهام فاصلم کم باشه

سخت نیس بارداری با بچه کوچیک ؟؟؟

من خیلی برا دومی میترسم😣

چقد زود باردار شدی خوشبحالت من دوسدارم بابچهام فاصلم کم باشه سخت نیس بارداری با بچه کوچیک ؟؟؟ من ...

اره من شوشو خیلی خیلی اصرار کرد باید زود بچه دارشیم.والله من بیشتر مامانم کنارمه.بچه اولی رو ک نتونستم خودم بزرگش کنم تا نزدیک۲سال بیشتر بیشتر خونه پدرم بودم.الانم ک دیگه ماشالله بزرگ شده کمتر اذیت میکنه ولی خوب بازم سخته🥵