2777
2789
عنوان

کسی تا حالا ب خاطر خانوادش با شوهرو زندگی بدش ساخته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 46 پست
من  البته زندگیم بد نیست ولی عالی هم نیست اگه ب خودم بود تا حالا ۱۰۰۰ بار جدا شده بودم

ولی من زندگیم خیلی بده الان ۴ ماهه با هم قهریم با هم غذا نمیخوریم اتانون جداست ولی موندم چون مجبورم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا همدیگه رو ببخشید و دوباره زندگی رو از نو بسازید بدوم کینه و لجبازی یا اگه نه که نمیدونم به کجای همچین زندگی دلتون خوشه حیف عمری که اینطوری بگذره..

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید بدتر است .. اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته ی عدالت این است که همه وقتی برابر می شوند که مُرده اند.
مطمئن باش پدر و مادر هم خوشبختی و خوشحالیتو میخان،تلاشت رو بکن که زندگیت درست بشه،همه تلاشتو،ولی وقت ...

چه قشنگ گفتی دقیقا همینطوره

منم همین تصمیمو گرفتم

تلاش کنم واسه زندگیم نشد جدا شم

یه مدت حرف و حدیثه بعدش هیشوی یادش نمیمونه

البته من بیشتر از ابرو و حرف و حدیثا نگران سلامتیشونم

💚اللهم صل علی محمد و آل محمد💚دوری ما از خدا باعث میشه از دیگران توقع داشته باشیم ، حتی توقع آرامش .... ❣اگه تو جمع کسی حرفی زد و بهش توجهی نشد ، تو بهش توجه کن ، اگه تو گروه کسی سوال پرسید و کسی جوابشو نداد تو حداقل بگو نمیدونم ، اگه تو جمع کسی پرید وسط حرف یکی دیگه، بعد تو دوباره بپرس و بحثشو ادامه بده ، اگه کسی عکسی بهت نشون داد تو بگو قشنگه ، نزار چیزای کوچیک باعث ناراحتی آدما بشه ، نزار کسی حس کنه دیده نمیشه ، دنیا به خوبی نیاز داره رفیق :) 🤍💚ولی کاش یاد بگیریم از اشتباهات دیگران درس بگیریم. باااوووورررر کن زندگی اونقدر طولانی نیست که همه شو تجربه کنیم 🖤
یا همدیگه رو ببخشید و دوباره زندگی رو از نو بسازید بدوم کینه و لجبازی یا اگه نه که نمیدونم به کجای ه ...

من ک هردفه بخشیدمش بازم گفتم اینبارم‌میبخشم گفتم فقط سعی کن اخلاقتو عوض کنی میگ من همینم میخای همین نمیخای برو، واقعا هم عمرم داره تلف میشه ولی حیف ک خانوادم منو مقصر میدونن اگ مامانو بابام‌طوریشون بشه

چه قشنگ گفتی دقیقا همینطوره منم همین تصمیمو گرفتم تلاش کنم واسه زندگیم نشد جدا شم یه مدت حرف و حد ...

دقیقا

مشاور به من همین حرفو زد،گفت خوب بودن و همش فکر دیگران بودن واقعا درست نیس،زیادی خوب نباش ،گاهی وقتا ادم لازمه فقط به فکر خودش باشه ،این خودخواهی نیس،عاقل شدنه

پرواز را به خاطر بسپار،پرنده مردنی ست.....

زندگی دو روز خوبه دو روز بد برای اون دو روز خوبه باید دو روز بده رو‌تحمل کرد

منم سختی زیاد دارم ولی باور کن طلاق بگیرم هم مشکل خواهم داشت فقط یه مدل دیگه 

با این تفاوت که علاوه بر خودم همه فامیل غصه می خورن

زندگی دو روز خوبه دو روز بد برای اون دو روز خوبه باید دو روز بده رو‌تحمل کرد منم سختی زیاد دارم ولی ...

منم الان‌می تونم اشتی کنم زندگیمو خوب کنم البته ب دید خانواده و فامیل خوب ب نظر بیاد اما این ک از ته دلم خوشحال باشم نیست من هیچ حسی ب زندکی ای ک توش ده بار خیانت دیدم چ با چشم خودم چ این ک فقط در حد پیاما و خبراشون ک ب گوشم رسید،واس همین دگ ب دلم‌نمیشنه شوهرم فقط و فقط س.ک.س میخاد ازم اونم ی جوری ک من حسو حالشو داشته باشم ک خب من اون‌حسه نمیاد بهم چکار کنم دست خودمم نیستدگ سرد شدم خیلی سرد

شوهر منم یه روزی یه کاری کرده که هیچ وقت هیچ وقت نبخشیدمش خیلیام نمی دونن  به شدت از چشمم افتاده می دونم چی می‌گی 

ولی یه روز تصمیم گرفتم که به خاطر خودم زندگی کنم می گم می خندم فکر می کنم که یکی از فامیل های دورمونه که بهش احترام می کنم بدی هاشم به روش نمیارم 

من ک هردفه بخشیدمش بازم گفتم اینبارم‌میبخشم گفتم فقط سعی کن اخلاقتو عوض کنی میگ من همینم میخای همین ...

باهاش با خوبی حرف بزن بگو تو اذیت نیستی از این زندگی خوب بیا با احترام و محبت با هم زندگی کنیم اونم آدمه خوب دلش محبت و عشق و صفا میخواد مثل شما ... درسته مردها به رو نمیارن

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید بدتر است .. اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته ی عدالت این است که همه وقتی برابر می شوند که مُرده اند.

[QUOTE=181355137]اوهوم همه میدونن ولی میگن مرده، البته منم الان دوسال میشه ک دگ موقع س.ک.س باهاش گرم‌نیستم مث ی مرده، ...[/QUOT

یا تمومش کن یا درستش کن

مث من یسال حد وسط گیر کردم که آخرش خودم نابود شدم اگ تاپیک هامو بخونی🤦🏻‍♂️👍🏻

و من‌برای‌آنکه‌خواست‌امانرسیددعامیکنم..،🖤