2777
2789
عنوان

کسی تا حالا ب خاطر خانوادش با شوهرو زندگی بدش ساخته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 46 پست
خانواده خودت و همسرت میدونن خیانت میکنه؟

اوهوم همه میدونن ولی میگن مرده، البته منم الان دوسال میشه ک دگ موقع س.ک.س باهاش گرم‌نیستم مث ی مرده، اونم میگ اینجوری نمیخام باشی ولی من دگ اون حسو حال قبلو ندارم چون با چشای خودم دیدمش چون میدونم چکارا کرده دگ عمرا بتونم حسی دشته باشم بهش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوهوم همه میدونن ولی میگن مرده، البته منم الان دوسال میشه ک دگ موقع س.ک.س باهاش گرم‌نیستم مث ی مرده، ...

خوب یعنی دیگه خیانت نمیکنه،تموم شده؟؟

چقدر بده که بد نمیدونن 

مهریه ات چقدره؟تهدید به طلاق کردی؟

پرواز را به خاطر بسپار،پرنده مردنی ست.....
خوب یعنی دیگه خیانت نمیکنه،تموم شده؟؟ چقدر بده که بد نمیدونن  مهریه ات چقدره؟تهدید به طلاق کر ...

میگ برو طلاق بگیر چون الان دگ‌برای مهریه زندان‌نمیندازن نمیترسه، الانم میکنه ولی ب روش نمیارم 

میگ برو طلاق بگیر چون الان دگ‌برای مهریه زندان‌نمیندازن نمیترسه، الانم میکنه ولی ب روش نمیارم 

چیزی به نام خودش داره؟اگه داره از اون مهریه ات رو میدن،تمام وکمال

حاشا میکنه یا نه؟

ن ی ماشین پراید داره فقط

خوب همونو بهت میدن

مشاوره برو 

به نظرم یه راه اینه که،مدرک جور کنی و بکوبونی تو صورتش

و مهریه ات رو بذاری اجرا 

میگی کتک میزنه،میتونی از پزشک قانونی نامه بگیری

اگه همین طوری ادامه بدی میشی یه زن افسرده و دلمرده ،با کلی بیماریهای جسمی و روحی،باید تکلیف تو مشخص کنی نمیشه اینطوری ادامه داد،مثل یه خار تو گلوت میمونه،یا باید تف کنی یا قورت بدی

تو هم حق زندگی،محبت و دلخوشی داره،مگه چند بار به دنیا میاییم؟؟چند بار زندگی میکنیم؟؟

وقتی به یقین رسیدی باهاش حرف بزن و اتمام حجت کن،بگو اینطوری نمیتونی،یا باید درست باشه و یا همه چی تموم،شجاع باش و نترس،خدا حافظ همه پدر و مادراس،ولی قرار نیست یه عمرپاسوز کسی بشی،عمرت تلف میشه،و بعد افسوس میخوری 

خوب همونو بهت میدن مشاوره برو  به نظرم یه راه اینه که،مدرک جور کنی و بکوبونی تو صورتش و مهری ...

میگه ک عوض نمیشم اخلاقم همینه ک هست،منم این حرفاتو باور دارم ولی نمیدونم ی ترسی تو وجودمه ی چیزی انگار مانع میشه یا ترس از ناراحت کردن خانوادمه یا ی طلسم، واقعا حتی وتی پی همه چیو مالیدم ب خودم تا پیش وکیلم رفتم ولی ب شکایتو گرفتن حقم ک میرسم باز عقب نشینی می کنم، خلاصه ی مطلب اینه ک یا طلسمم یا ساده

میگه ک عوض نمیشم اخلاقم همینه ک هست،منم این حرفاتو باور دارم ولی نمیدونم ی ترسی تو وجودمه ی چیزی انگ ...

به طلسم اینا که اعتقادی ندارم ولی اینجوریم نمیشه،حداقل پول جمع کن که اگه یه روزی خاستی جدا بشی با دست پر بری،ان شاالله که خدا خودش هرجور بصلاحته همونو برات رقم بزنه

من 

البته زندگیم بد نیست ولی عالی هم نیست

اگه ب خودم بود تا حالا ۱۰۰۰ بار جدا شده بودم

💚اللهم صل علی محمد و آل محمد💚دوری ما از خدا باعث میشه از دیگران توقع داشته باشیم ، حتی توقع آرامش .... ❣اگه تو جمع کسی حرفی زد و بهش توجهی نشد ، تو بهش توجه کن ، اگه تو گروه کسی سوال پرسید و کسی جوابشو نداد تو حداقل بگو نمیدونم ، اگه تو جمع کسی پرید وسط حرف یکی دیگه، بعد تو دوباره بپرس و بحثشو ادامه بده ، اگه کسی عکسی بهت نشون داد تو بگو قشنگه ، نزار چیزای کوچیک باعث ناراحتی آدما بشه ، نزار کسی حس کنه دیده نمیشه ، دنیا به خوبی نیاز داره رفیق :) 🤍💚ولی کاش یاد بگیریم از اشتباهات دیگران درس بگیریم. باااوووورررر کن زندگی اونقدر طولانی نیست که همه شو تجربه کنیم 🖤