2777
2789
عنوان

خدایی عجی رویی داره هعی

212 بازدید | 11 پست

😒😒 بایکی که  قهرم بهم گفت تا عاشق اینی کل کل کنی بعدشم جناب خود شیفته میگه عاشقمی😐بخدا مردم خیلیی خود شیفته شدن😐حمله اعصبی بهم دست داده😐😒

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی شده اسی جان؟

با یکی دیروز بحثم شد حتی بهم گفت بی شخصیت کلی بهم بی احترامی کرد بعدش چند ساعت دوباره باهام حرف زد انگار چیزی نشده محلش ندادم امروز با کمال پرویی اومده میگه چته تو😊بعدش تا یچیزی میگم کم نیارم میگه عاشق اینی کل کل کنی باهام😒😒الانم میگه عاشقمی😐😒

چ اعصاب پولادینی دارین با همچین ادمایی سر و‌کله میزنین بخدا حسودیم میشه خوشبحالتون 

اخه ی چیزایی میگه اعصبیم میکنه منم نمیخوام کم بیارم جوابشو میدم😑

با یکی دیروز بحثم شد حتی بهم گفت بی شخصیت کلی بهم بی احترامی کرد بعدش چند ساعت دوباره باهام حرف زد ا ...

بگو توهم زدی اونم چه توهمی.عاشق چی چیه تو باشم؟!،بیکار نیستم.بفرمایید تا هوای زندگیم آلوده تر نکردید تشریف مبارکتون رو ببرید.

صلوات واسه ظهور امام زمان(عج)فراموش نشه__🍓🍓🍓