2777
2789
عنوان

هایلایت مو کسی میدونه

| مشاهده متن کامل بحث + 3707 بازدید | 72 پست
ببینم موهاتون عزیزم 

الان بیرونم توی تاپیک قبلم عکس هست. و اینکه خودم میتونم یه لایت ملايم با دکو کرم در بیارم چون هم بچه شير میدم هم موهام ضعیفه.ولی این خانمی که‌ گفتید موهاشون دو رنگ بوده‌ شما خيلی عالی در آوردید .زمینه دکلره هست؟

اQUOT خدا خیرت بده ببین من خییییییییلی تاکید کردم به اینکه موهام نسوزه گفت قول و تضمین صد درصد که ...

من  نمیدونم چ موادی کار میکنه حین کار حواسش هست شارژ میکنه ابرسانی میکنه خب اینا مهم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جلو مو ترکیب شکلاتی شرابی ک میاد پاینتر لایت بنفش بعد سوسنی بعد صدفی پوست پیازی میشه  قر ...

ببین موهای منم چندرنگه بخام یدستش کنم ومش چقدمیشه.

موهام تا سربازوهامه

خدایا شکرت واسه تمام خوبیهای زندگیم،واسه تمام نعمتهایی که بهم دادی🤲🌺خدایا سپاسگزارم🥰
عزیزدلمی الان ديدم تو اون تاپیکم لطف کردی راهنماییم کردی گلم. ولی برای لایت هم اگه ممکنه بهم بگی ممن ...

یه w بزار 3 ی دست میشه 

با کلاه در بیار لایتارو دکلره یخی بگو بده بزار 

بعد وارسیون بنفش دودی خاکستری ‌روششن با m12

بوش اذیتم میکنه دوستم سالنم انجام میده

https://uupload.ir/files/ap5o_screenshot_2021-

من این رنگ میخوام03-15-12-11-50.png

هر چقدر گذشته ها بد بوده ولی....  باز نیست مثل ما توی این محدوده....                   همه چیزو واسه اینکه دلت کنار دلم باشه من ساختم...    کی گفته اونایی که مال همن اونایی که عاشقن باختن؟!........