هر چقدر گذشته ها بد بوده ولی.... باز نیست مثل ما توی این محدوده.... همه چیزو واسه اینکه دلت کنار دلم باشه من ساختم... کی گفته اونایی که مال همن اونایی که عاشقن باختن؟!........
بودم عزیزم زایمان کردم ... دکلره بای وارتان رنگ پیکارو با وجدان کار میکنم مواد گرون ش ...
ميشه فرمولی که برای اون خانم که گفتی موهاش دورنگه به منم بگید.سالن خيلی گرونه میخام تو خونه انجام بدم.موهام الان دورنگه با تن نارنجی. خدا خیرتون بده. اول چه رنگی بذارم فرمول رنگساژ چیه؟
این قطره بخر تو دکلره تو رنگت بریز موهات نمیسوزع دیگ از دکلره ضعیف استفاده نکنه اصلا https:/ ...
دستت درد نکنه خدا خیرت بده
به نظرت لازمه بگیرم
خودش استفاده نمیکنه؟؟؟
هر چقدر گذشته ها بد بوده ولی.... باز نیست مثل ما توی این محدوده.... همه چیزو واسه اینکه دلت کنار دلم باشه من ساختم... کی گفته اونایی که مال همن اونایی که عاشقن باختن؟!........
بلوند طلایی نکن رو مو خامت لایت تیره شکلاتی قشنگ تر اسیب کمتری میرسع
شوهرم گیررر داده بلوند باشه
اصلااا طلایی نمی خوام.تن زرد نمی خوام
میخوام به سفیدی بزنه به رنگ صدفی لایت هام
دستت درد نکنه خدا خیرت بده به نظرت لازمه بگیرم خودش استفاده نمیکنه؟؟؟
هیچ ارایشگری استفاده نمیکنه منم میتونم بگم ریختم برات اره ی چیز خوب نسوز ... ولی جلو مشتری میریزم بخدا نمیخوام تعریف کنم از رو دل سوزی وسط دکلره ک رنگ بگیره میبینم مو جون ندارع دوباره قطره تمدیذ میکنم
میگم زشته برای 100 تومن 200 تومن برم ارایشگاه دیگه مو رنگ کنم
هیچ ارایشگری استفاده نمیکنه منم میتونم بگم ریختم برات اره ی چیز خوب نسوز ... ولی جلو مشتری میریزم بخ ...
اQUOT
خدا خیرت بده
ببین من خییییییییلی تاکید کردم به اینکه موهام نسوزه
گفت قول و تضمین صد درصد که نمی سوزه
خب اعتماد نکنم یعنی؟؟؟
خیلی خوبه من به شما نزدیکم ،اگه ممکنه آدرس بهم بده فقط یه سوال من همیشه بخاطر سفیدی موهام رنگ تیره میزارم،مدتیه شرابی بنفش میزارم روی این موهام میشه کار کرد؟ منظورم لایت و ..