2777
2789

بچه ها ی راهنمایی میکنید منو کسی تجربه ای داره ؟؟؟؟؟؟؟

شوهرم ی پسر خاله داره حدودا ۱۰ سالش شاید یکی دو سال بیشتر یا کمتر باشه معلولیت داره از قسمت پاهاش 

ولی معلولیت پاهاش کامل نیست یعنی حس داره ولی احتیاج به رسیدگی داره 

حالا من ی چیزایی راجع به خون بند ناف و اینا شنیدم و تصمیم گرفتم بهشون پیشنهاد بدم اگه خواستن میتونن هماهنگ کنن و عمل خون بند ناف و انجام بدن از طریق من

هم من ی ثوابی میکنم هم اون بچه شاید به زندگی عادی برگرده ؟؟

کسی‌بوده تو آشنا و فامیل همچین موردی داشته باشه

ان شاالله همه روزای خوب بیاد تو زندگیشون 🌸🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه خون بند ناف رو قبلا ذخیره کردن؟ 

نه حین عمل زایمان من میخوان بیان از خون بند ناف ذخیره کنن و اونو عمل‌کنن 

باید ازهم خون خودش باشه عزیزم 

اخه زنگ زدن گفتن که خون بند ناف منه گفتن مشکلی نداره ولی باید آزمایش اینا بده ببینیم میتونه انجام بده یانه 

اخه زنگ زدن گفتن که خون بند ناف منه گفتن مشکلی نداره ولی باید آزمایش اینا بده ببینیم میتونه انجام بد ...

خب اون خونو توبانک خون ذخیره سازی کنین تا ازمایشاتو انجام بدین ببینین گروه خونیتون میخوره یانه