2777
2789
عنوان

اگرمامان عصبی بی حوصله هستی بیااینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 708 بازدید | 35 پست
کلا تو این سن نمیشه بخاطر جیش کردن دعواش کنی چون کم کم ماهیچه های دستگاه تناسلیشون داره از غیر ارادی ...

میتونین تو تل ی گروه تشکیل بدین ک درباره بچهاصحبت کنیم؟ 

لایک نکن، اعلاناتم پره🤕🥴، براعکسا تگم کنین🤩🥰
میدونی آدم دلشم میسوزه اخه شب روز خونه هستن گناه داره نه پارکی نه شهر بازی نه بدو همیشه میگیم بشین ن ...

گلم این حرفو نزن چرا میگی خدا نگذره ازشون اون بیچاره چه گناهی کرده شاید اونم مثل شما مرتب به بچه هاش تذکر میده و دوست نداره صداشون کسیو اذیت کنه ولی خوب بچه ها حرف گوش نمیکنن خصوصا که سه تا هستن..منم بچه هام شلوغن کلی باهاشون بازی میکنم همش تذکر میدم با  صدا بلند حرف نزن موقع بازی جیغ نزنم ولی گوششون بدهکار نیس چه میشه کرد نمیشه که زدشون بچن

من.. دختر روزااااای تنهایی.. باهر عذابِ تازه جنگیدم از،غصه ی فردا نگو با من🤫 روزای بدتر از اینم دیدم 🤕تا مرز وحشت😨 تا جنون رفتم🧟‍♀️ از ترس دیوونه شدن کم نیس😥😔...من ضربه خوردم تا قوی تر شم💪 فردای من میتونه زیبا شه 🌹هر اتفاقی که برام افتاد،شاید🤔 دلیل محکمی داره☺️ وقتی ورق برگرده میبینی‌، این زندگی به من بدهکاره🤐🤨...این زندگی به من بدهکاره😏 ......(بخش تو اومدی ومن به غیر از تورو حذف کردم چون  قرار نیس کسی بیاد زندگی من ژانر عاشقانه نداره بلکه سرتاسر  ژانر وحشته ورود باردارا وبچه محصلا ممنوع👻⛔❌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونین تو تل ی گروه تشکیل بدین ک درباره بچهاصحبت کنیم؟ 

آره تشکیل بدین منم صدا کنین

من.. دختر روزااااای تنهایی.. باهر عذابِ تازه جنگیدم از،غصه ی فردا نگو با من🤫 روزای بدتر از اینم دیدم 🤕تا مرز وحشت😨 تا جنون رفتم🧟‍♀️ از ترس دیوونه شدن کم نیس😥😔...من ضربه خوردم تا قوی تر شم💪 فردای من میتونه زیبا شه 🌹هر اتفاقی که برام افتاد،شاید🤔 دلیل محکمی داره☺️ وقتی ورق برگرده میبینی‌، این زندگی به من بدهکاره🤐🤨...این زندگی به من بدهکاره😏 ......(بخش تو اومدی ومن به غیر از تورو حذف کردم چون  قرار نیس کسی بیاد زندگی من ژانر عاشقانه نداره بلکه سرتاسر  ژانر وحشته ورود باردارا وبچه محصلا ممنوع👻⛔❌
گلم این حرفو نزن چرا میگی خدا نگذره ازشون اون بیچاره چه گناهی کرده شاید اونم مثل شما مرتب به بچه هاش ...

نههه عزیزدلم منظورم این نبود چون بچهاش شلوغ میکنن

اتفاقا من دلم واسه بچهای اونم میسوزه بعضی وقتا صداشون میزنم بیان خونه چون اوناهم جایی نمیرن

خوده این همسایمون وقتی پسره من تو راه پله یا خونه یکم صداش بلند میشه یا بدو بدو میکنه سری میاد تذکر میده بخاطر این گفتم 

دقیقا بچها هیچ گناهی ندارن به قول شما نمیشه که بزنیمشون یا دستو پاشو ببندیم ولی خب بعضی درک ندارن

کاش مثل شما درک داشتن 

منم دخترم داره ۳ ساله میشه

جدیدا بشدت لجباز شده

داد میرنه.بقیه رو میزنه

اتفاقا چندروز قبل تاپیک زدم.بابت دعوا کردنش بدجور ناراحت میسم اما اعصابم یاری نمیکنه 

استارتر بابت در رفتن ادرارش دعواش نکن اصلاااااا.تاثیر بسیار بدی داره

مطمئن باش درست میشه