2777
2789
عنوان

اگرمامان عصبی بی حوصله هستی بیااینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 708 بازدید | 35 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پرستار کودک بودم سوالی داشتید بتونم جواب میدم

فداتبشم

راهکارایی بده ک بتونم خودمو کنترل کنم داد نزنم یاعصبی نشم یموقعی بزنم😔

وقتی الکی بهونه میاره چکارکنم

لایک نکن، اعلاناتم پره🤕🥴، براعکسا تگم کنین🤩🥰
خدا رو شکر که دخترتون یه مامان مهربون و بااحساس داره.  دلتون اروم باشه الهی

احساس😭😭😭😭

قبل اینکه بره بیرون زدم پاهاش بس ک نق میزنه😩😓

دارم خفه میشم

بچم پسره خوبیه چون تو اپارتمانیم پاهاشو میکوبه داد میزنه این منو خیلی اذیت میکنه هیچ جوره هم آروم نم ...

من باجاریم تو ی ساختمونیم قبلا باهاش بازی میکردم ولی اومد گفت صداپاتون اذیتمون میکنه، حالام نمیتونم باهاش بازیم بکنم فقط نشسته بازی میکنم یانقاشی😔

بچمم حق داره بخدا هم خودم دیوونه شدم هم اون

چند سالشه؟! 

دوسال و7ماه، خیلی مهربون ودلسوزه، خیلی منو دوسداره خییییلی، خیلیم زود جیش گفتنو یادگرفت، ولی این دوروزه چن قطره میکنه تولباس زیرش بعدمیگه، بخاطراونم کلی دعواش کردم😭😭😭

من مامان نیستم،ولی درسای داداشم بامنه،کلافم کرده منم اعصاب درست درمونی ندارم یکم که عصبی میشم میزنمش،خودم اعصابم خوردمیشه ولی چکارکنم به درس خودم برسم به خونه برسم به کارم برسم به درسای اون برسم،تامن نگمم لای کتابوبازنمیکنه،بچه خوبیه منطقیه ولی وقتی هم اذیتم میکنه دیگه من هیچی حالیم نمیشه وباهاش بدرفتاری میکنم.😔

دخترم هر جا میبرمش بچه ها و بی دلیل میزنه یا باهاشون لج میکنه این فتارش خیلی منو اذیت میکنه چکار کنم یه کم آر وم تر بشه

من.. دختر روزااااای تنهایی.. باهر عذابِ تازه جنگیدم از،غصه ی فردا نگو با من🤫 روزای بدتر از اینم دیدم 🤕تا مرز وحشت😨 تا جنون رفتم🧟‍♀️ از ترس دیوونه شدن کم نیس😥😔...من ضربه خوردم تا قوی تر شم💪 فردای من میتونه زیبا شه 🌹هر اتفاقی که برام افتاد،شاید🤔 دلیل محکمی داره☺️ وقتی ورق برگرده میبینی‌، این زندگی به من بدهکاره🤐🤨...این زندگی به من بدهکاره😏 ......(بخش تو اومدی ومن به غیر از تورو حذف کردم چون  قرار نیس کسی بیاد زندگی من ژانر عاشقانه نداره بلکه سرتاسر  ژانر وحشته ورود باردارا وبچه محصلا ممنوع👻⛔❌
من باجاریم تو ی ساختمونیم قبلا باهاش بازی میکردم ولی اومد گفت صداپاتون اذیتمون میکنه، حالام نمیتونم ...

میدونی آدم دلشم میسوزه اخه شب روز خونه هستن گناه داره نه پارکی نه شهر بازی نه بدو همیشه میگیم بشین نکن دست نزنن طفل معصوما دیگه چیکار کنن نمیشه که دستو پاشونو ببینیدم 

خدا نگذره از همسایه بد 

همسایه ما 3تا دختر بزرگ داره شب روز بپر بپر میکنن خونه من انگار زلزلس 

اون وقت بچه بیچارم تکون میخوره من میترسم کسی ناراحت بشه

منم پسرم سه ماه دیگه پنج سالش تموم میشه چند وقته مدام به من وپدرش گیر میده باهاش بازی کنیم وقتایی که ...

من باهاش بازی میکردم ولی جاریم اومد میگه صداپاتون میادپایین مااذیت میشیم

باورکن همش میگه مامان بیا قایم موشک، ولی چون بدو بدو داره یکم نمیتونم، یامیگه بیادنبال بازی، فقط نشسته باهاش بازی میکنم، دیروز بردمش پارک، بخاطرکرونام میترسم

کاش این مریضی لعنتی تموم شه حداقل بریم سفریاباخیال راحت پارک ببرمش

خیلی تنهاس

اگه گروهی چیزی تشکیل دادین منو صدا کنید

من.. دختر روزااااای تنهایی.. باهر عذابِ تازه جنگیدم از،غصه ی فردا نگو با من🤫 روزای بدتر از اینم دیدم 🤕تا مرز وحشت😨 تا جنون رفتم🧟‍♀️ از ترس دیوونه شدن کم نیس😥😔...من ضربه خوردم تا قوی تر شم💪 فردای من میتونه زیبا شه 🌹هر اتفاقی که برام افتاد،شاید🤔 دلیل محکمی داره☺️ وقتی ورق برگرده میبینی‌، این زندگی به من بدهکاره🤐🤨...این زندگی به من بدهکاره😏 ......(بخش تو اومدی ومن به غیر از تورو حذف کردم چون  قرار نیس کسی بیاد زندگی من ژانر عاشقانه نداره بلکه سرتاسر  ژانر وحشته ورود باردارا وبچه محصلا ممنوع👻⛔❌
دوسال و7ماه، خیلی مهربون ودلسوزه، خیلی منو دوسداره خییییلی، خیلیم زود جیش گفتنو یادگرفت، ولی این دور ...

کلا تو این سن نمیشه بخاطر جیش کردن دعواش کنی چون کم کم ماهیچه های دستگاه تناسلیشون داره از غیر ارادی به ارادی تبدیل میشه

گاهی واقعا بچه ها نمیتونن خودشونو کنترل کنن، باید شرایط بدنیشون رو درک کنید

بعد هم عزیزدلم بچه تا حدود 4 سالگی فعل منفی رو متوجه نمیشه

نریز، نکن، نخور، دست نزن

در عوض شما میتونی بگی چه کارهایی میتونه انجام بده

وقتی داره یکاری میکنه که خلاف میل شماست

دوتا گزینه که میدونید دوس داره بهش پیشنهاد بدید

مثلا بهش بگید الان دوس داری نقاشی بکشی یا خاله بازی کنیم

حواسشو ازون چیز پرت کنید

بعدشم تو این سن کم کم با حواس 5 گانه داره آشنا میشه که مهمترینش چشایی و لامسه هستش

باید اجازه بدید با دست غذا بخوره با غذاش بازی کنه البته اگه بچه ی باهوش میخواید

اینطوری به تقویت حواسش کمک میشه

دخترم هر جا میبرمش بچه ها و بی دلیل میزنه یا باهاشون لج میکنه این فتارش خیلی منو اذیت میکنه چکار کنم ...

حالا بچه من برعکسه، با بچهای دیگه سازش داره، دخترعموش تنهاهمبازیشه ب اون اسباب بازی میده، اون بازی نکنه میره بوسش میکنه میگه بیا مامان بازی

ولی اون باهاش لج میکنه😭

الهی بمیرم براش خیلی تنهاس، همش میگیم نکن نریز نشین ندو

فقط توقع داریم ساکت بشینن😔

کاش رو خودمون کارکنیم اونابچن بچگی دارن

مادیکتاتوریم😭😭😭