2777
2789

دختر عموم 15 سال سابقه نازایی داشت،تا چهل شب هرشب پنج شش تا میخک رو بریز تویه لیوان آب جوش و فردا صبحش ناشتا آبشو بخور تو طول روز هم میخک بذار دهنت و بمکش حتی تو پریودی هم این کارو بکن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله خداروشکر باردارشدم۱۰ تا دونه میخکو با اب جوش دم کردم ۵ دقیقه خوردم.تخم هویجم خوردم یک ق چ دم کرد ...

بچت پسره یا دختر؟تا چند روز ادامه دادی از وقتی پاک شدی شروع کردی؟چندش چند ماه بعدش گرفتی؟

بچت پسره یا دختر؟تا چند روز ادامه دادی از وقتی پاک شدی شروع کردی؟چندش چند ماه بعدش گرفتی؟

جنسیتش مشخص نیست فعلا.روز ۳ تا ۶ سیکل خوردم.فقط همین اینماه خوردم نتیجه گرفتم

جنسیتش مشخص نیست فعلا.روز ۳ تا ۶ سیکل خوردم.فقط همین اینماه خوردم نتیجه گرفتم

خداروشکر ابشالا سلامت باشه

منم وارث دردهای بی نقش💔من زنی‌ام که با لب‌های خاموش، هنوز حرف عشق می‌زنه...که توی سکوت شب با لالایی بغضاش دخترشو می‌خوابونِه...زنی‌ام که نگاهش شایدخسته‌ست،ولی هنوزهر روز،تو چشم‌های بچه‌اش، دنبال یه تیکه آسمونه...گاهی می‌خوام داد بزنم که خستم…ولی فقط آه می‌کشم و دستای لرزونمو می‌ذارم رو قلبم و می‌گم:بازم بلدی طاقت بیاری من زنی‌ام که زندگی هنوز توی رگاش جریان داره نه برای دنیا نه برای بودن فقط برای "دوست داشتن"...نه تسلیم شدم، نه تموم شدم من فقط یه ذره خسته‌م، همین…

ممنونم.رفتم انتی گفتن احتمالا دختره

ایشالا سالمو سلامت باشه جنسیت فرقی نداره فقط سلامتی

منم وارث دردهای بی نقش💔من زنی‌ام که با لب‌های خاموش، هنوز حرف عشق می‌زنه...که توی سکوت شب با لالایی بغضاش دخترشو می‌خوابونِه...زنی‌ام که نگاهش شایدخسته‌ست،ولی هنوزهر روز،تو چشم‌های بچه‌اش، دنبال یه تیکه آسمونه...گاهی می‌خوام داد بزنم که خستم…ولی فقط آه می‌کشم و دستای لرزونمو می‌ذارم رو قلبم و می‌گم:بازم بلدی طاقت بیاری من زنی‌ام که زندگی هنوز توی رگاش جریان داره نه برای دنیا نه برای بودن فقط برای "دوست داشتن"...نه تسلیم شدم، نه تموم شدم من فقط یه ذره خسته‌م، همین…