2777
2789
عنوان

نمیدونم چرا ولی حس زشت بودن دارم خیلی🥲😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 24 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم می فهمم واقعاً احساس ناراحت کننده ایه... به خصوص وقتی هر روز با این احساس دست و پنجه نرم کنی. اما به نظر من زشتی و زیبایی براساس معیارهای جامعه تعریف میشه و چیز ثابتی نیست. در حال حاضر بیشتر افراد به لطف لوازم آرایشی متنوع، خدمات و عمل های زیبایی از چهرهی طبیعی خودشون فاصله گرفته ن. به خصوص وقتی افراد با چهره های طبیعی مدام با این چهره ها مواجه میشن، احساس ناکافی بودن بهشون دست میده که خیلی آسیب زاست و حس میکنم شاید برای شما هم همینطوره. هیچ چهره ای حقیقتاً زشت نیست؛ هر چهره ای در حالت عادی خودش صرفاً منحصربه فرد و «طبیعی»ئه... هرچند درک میکنم شاید این حرفها اونقدر تسکین دهنده نباشه چون این احساس دردناک خیلی عمیقه و ممکنه تغییر دادنش دشوار باشه... اگه خیلی زیاد ناراحتتون میکنه و ناراحتی های دیگه ای هم دارید، حتی چند جلسه صحبت با یک روانشناس خوب میتونه کمکتون کنه تا به آگاهی بیشتری برسین و احساس بهتری نسبت به خودتون داشته باشین.🧡🧡🌷

وای بچه های مدرسه ما همه خوشگلنننارایش میکنن یکماولی همونو من بکنم گدزی نمیشم

میگن که مردم ۲۰ درصد ازاون چیزی که زیبا هستید شمارو میبینن بنظرم تو فکرمیکنی زیبا نیستی ؟ صرفاچون اعتماد بنفس نداری

خوشگلام فکرکنم این فکرو میکنن😂

من مژه ندارم لبامم بزرگه صورتم صبا پف میکنه با اب سردم میشورم بازم بده😐