2777
2789

بیاین اینجا تاازکارای بچهامون بگیم واینکه چقدر میتونین خودتونو کنترل کنین

وقتی بچها بهونه میارن وشماهم عصبی میشین چ واکنشی نشون میدین

لایک نکن، اعلاناتم پره🤕🥴، براعکسا تگم کنین🤩🥰

خودم وقتی عصبی مشیم سعی میکنم همش نفس عمیق بکشم، یااونجارو ترک کنم ولی گاهی واقعا کم میارم از کوره درمیرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی به همه چیز دست میزنن و مدام شصتشون تو دهانشونه و خراب کاری میکنن چی؟

مهرسای مامان ،دختر قشنگم روز تولد دوسالگیت میخام به خودم قول بدم بهترین مامان دنیا باشم برات.ی مامان خوش اخلاق و مهربون که تو این دنیا فقط تو و بابایی برام باارزش هستین.دوستتون دارم❤🧿🎀

می شینم هم ترازش بغلش می کنم بوسش مژ کنم اگه لدامه داد میزم تو اتاق

«وقتی بچه هستی، مدام از تو می‌پرسند: «حالا فرض کنیم همه‌ی مردم خودشون رو انداختن توی چاه. تو هم باید این کار رو بکنی؟». وقتی بزرگ می‌شی ماجرا فرق می‌کنه. آدم‌ها بهت می‌گن: آهای. همه دارن می‌پرن تو چاه. تو چرا نمی‌پری؟!

مثلادختره من همیشه ک اب میخوره ته لیوانشو میذاره میگه دستمال میخام باقاشق

انقده مظلوم میگه مامان دستمال داریم؟ منم بهش میدم ولی انقد این دستمالو تو اب میچلونه ومیریزه ک میگم کاش نمیدادم

قبلاشم میگم مراقب باش خیس نشی، ولی اخرشم باید ی دست لباس عوض کنم

من اقا هستم. یکسالم بود مامانم رو از دست دادم. همیشه حسرت خوردم که مامان ندارم و غبطه میخورم به دیگر ...

😪😪😪

«وقتی بچه هستی، مدام از تو می‌پرسند: «حالا فرض کنیم همه‌ی مردم خودشون رو انداختن توی چاه. تو هم باید این کار رو بکنی؟». وقتی بزرگ می‌شی ماجرا فرق می‌کنه. آدم‌ها بهت می‌گن: آهای. همه دارن می‌پرن تو چاه. تو چرا نمی‌پری؟!

امروز شوهرم خونس،اصن تاحالا سابقه نداشته جیش کنه توشلوارش،دوروزه چندقطره میکنه بعدمیگه، دیروز کلی لباس زیروشلوارعوض کردم شستم، کلی عصبی شدم، الان شوهرم بردش بیرون

ازیطرفم حق داره نق بزنه بس ک توخونس😭

وااای پسرم5و4سالشه دخترم3سال... مدام دخترمو دنبال میکنه اونم جیغ میزنه اصلا بهم میریزم 

دوستان عزیز هرکسی رو لایک میکنم برای حاجتش یک صلوات خاصه حضرت زهرا(س) میفرستم🌻میشه واسه رسیدنم به آرامش صلوات بفرستی دوست گلم🙏اللهم عجل لولیک الفرج🌼
من اقا هستم. یکسالم بود مامانم رو از دست دادم. همیشه حسرت خوردم که مامان ندارم و غبطه میخورم به دیگر ...

وای چه سخت خدا رحمت کنه مادرتون رو 😔😔

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

توروخدا شماها ک بلدین خودتونو خوب کنترل کنین حرف بزنین

من شوهرم خیلی صبوره

بنظرم بایدمردا اصن صبورترباشن چون ازصب تاعصرپیششون نیستن وقتیم میان باید برابچه صبورباشن، چون تایم کمی میبیننشون

ولی ما ازصب تااخرشب تازه گاهی نصف شبم بیدارمیشیم

خدارحمت کنه😭

من روزی هزاربارخداروشاکرم براخاطردخترم

ولی گاهی کم میارم دعواش میکنم

بعدش انقد عذاب وجدان میگیرم میگم کاش بمیرم😭😭😭