2777
2789
عنوان

دیشب شوهرم گفت دوستم گفته با زنت رابطه جن سی نداشته باش😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2418 بازدید | 88 پست

والا من تو کل ۹ ماه بارداری با شوهرم رابطه نداشتم"۲ماهم بعد زایمانم نداشتم اصلا هم به شوهرم شک نکردم میگفت اگه ده سالم طول بکشه باز بخاطر صبرمیکنم و تحمل میکنم"شما بشین باهاش حرف بزن "شاید واقعا نگرانه اتفاقی برای تو و جنین بیوفته به دلت بعد راه نده

من هیچ کاری رو صورتم نکردم زیادم اهل ارایش نیستم ولی خداروشکر همسرم تو خیابون نگاه کسی نمیکنه حتی شد ...

من مجردم اینقد توی این سایت خیانت دیدم از ازدواج میترسم حتی یه مدت توهم زده بودم گریه میکردم اگه من ازدواج کنم خیانت میبینم😑😑😑ولی کامنت شما رو خوندم ذوق کردم 😍 

میشه اگه امضامو خوندی یه آیت الکرسی برای حل مشکلم بخونی یا حتی فقط یه صلوات 🥺💔  بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است بال و پر دارد بخوان دعای فرج را و عافیت بطلب که روز گار بسی فتنه زیر سر دارد بخوان دعای فرج را و نا امید مباش بهشت پاک اجابت هزار در دارد اللهم عجل لولیک الفرج ❤️        

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقاناهای آخررابطه خیلی خوبه منکه ۱روزقبل زایمانمم رابطه داشتم اتفاقازایمان راحتی هم داشتم

عزیزم سر دخترم دقیق تاقبل زایمان رابطه داشتم ولی تواین اصلا یه جوریه سرده جاشو جدا کرده بی میله بهم ولی توجهش بیشترشده بهم

😲😲خداوکیلی لایک ن‌کن خواهر😲😲
بزار نگا کنه پیش تو نبینه تنها بود میبینه. والا منم زنم انقد به زنا نگا میکنم خوشم میاد رنگا رنگ بیخ ...

ما زنا خودمون ب خودمون خیانت میکنیم چ اجباری تو خیابون خودمون رو نمایش بدیم

میشه برا آرامش دلم یه صلوات بفرستی توروخدا
خیلی مهمه. متاهلی؟اگه نباشه انگار یه چیز اساسی کمه. جدی میگم

بله متاهلم اره خیلی مهمه چون ما زنا باید ایقد ب مردا برسیم حال کنن سمت زن دیگه ای نره خیلی مهمه شورشو دراوردن ک این مدل زندگی رو واسه ما ساختن این از فرهنگ ایرانی 

والا من تو کل ۹ ماه بارداری با شوهرم رابطه نداشتم"۲ماهم بعد زایمانم نداشتم اصلا هم به شوهرم شک نکردم ...

ببینید من شوهرمو خوب میشناسم برای دخترم تا لحظه قبل زایمان رابطه میخواست بعدش تا دوماه بعد زایمان موندم شهرمون واون رفت خونمون ک خیلی دوربود بعد فهمیدم تواین دوماه خیانت کرده

البته اسی راس میگه بعضی مردا زمینه خیانت دارن چون اون موقع که من تنهاش میزاشتم همسایه بالاییمون تعجب میکرد میگف تا حالا مردی مثل شوهرت ندیدم. میگف من دوهفته تنهاش گذاشتم رفتم شهرمون خیانت کرد. بستگی به مردش داره. الان همسرم فقط با دیدن من تو تخت تحریک میشه خودشم میگه فقط با دیدن تو میشم رابطمون یه ساعت و نیمه البته با معاشقه. اسی حق دارن ناراحت باشن. رابطه خیلی مهمه

عاشق همسر و دخترمم. مودبم و از بی ادبا خوشم نمیادو حتی الامکان سعی میکنم دلی رو نشکنم. خدایا خودمو و زندگیمو دست خودت میسپورم...نگهدارمون باش
استراحت مطلقی؟

ن بابا دیروز با یه کفش ۵ سانتی بدو بدو میکردم توخیابون ماشالا بعد بقیه زنای باردارو دید تومطب میگفت اینا چرا اینقدر بادکردن و ولو شدن😅😅نمیدونست اینا دارن نازمیکنن واسه شوهرشون من نازندارم

بله متاهلم اره خیلی مهمه چون ما زنا باید ایقد ب مردا برسیم حال کنن سمت زن دیگه ای نره خیلی مهمه شورش ...

وا مگه خودت لذت نمیبری. والا من بیشتر از اون لذت میبرم. 

عاشق همسر و دخترمم. مودبم و از بی ادبا خوشم نمیادو حتی الامکان سعی میکنم دلی رو نشکنم. خدایا خودمو و زندگیمو دست خودت میسپورم...نگهدارمون باش