2777
2789
عنوان

دیشب شوهرم گفت دوستم گفته با زنت رابطه جن سی نداشته باش😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2418 بازدید | 88 پست
واقعا ماه اخر دوس دارین رابطه داشته باشین؟؟ ما کل ۹ ماه رابطه نداشتیم نه که دکتر بگه خودمون نخواست ...

عزیزم دوست ندارم گفتم ک خودم یخ شدم ولی من دوست ندارم اون چشه

😲😲خداوکیلی لایک ن‌کن خواهر😲😲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس شوهرت چیکار میکرد نه ماه ک زیاده

هیچی...تحملش بالاست...یعنی چی چکار میکرد! خیلی مردها از زناشون بخاطر کار دورن یا خیلی زنا عفونت دارن نباید ماه ها نزدیکی داشته باشن....زندگی فقط جنسی نیسک...درک همدیگست....

ولی ما عشق بازیمون سر جاش بود...

تا دو ماه بعد زایمانم خبری نبود...

مگه هرکس میل جنسیش زیاده باید خیانت کنه🤐🤐🤐🤐

ن عزیزم‌منظورم اینه ک اون موقع ک خیانت کرد شرایطشو داشت من ۲ ماه تنهاش گذاشتم اومد شهرستان بعد اینم زمیته خیانتوداشت و میل جنسیشم اون موقع بیشتر بود

😲😲خداوکیلی لایک ن‌کن خواهر😲😲
اتفاقا من قدم ۱۷۴هست همیشه ۵سانتم کفش دارم.ارایش و کاشت و عملم دارم تیپ های خوبیم میزنم در عجبم چطور ...

من هیچ کاری رو صورتم نکردم زیادم اهل ارایش نیستم ولی خداروشکر همسرم تو خیابون نگاه کسی نمیکنه حتی شده تنها مونده و منم یه شهر دیگه درس میخوندم و دوران بارداریم انگشت شمار رابطه داشتیم انم تا شش ماه ممنوع بودم. با این که گرم بودن  و هستن ولی هیچ چیزی ندیدم از ایشون اما خدانکرده خیانتی میدیدم اصلا قابل توجیه نبود واسم. در تعجبم چه راحت قبول میکنین=!! بابا خیانته با یکی بوده دستش به یکی دیگه خورده. من که چندشم میشه واقعا

عاشق همسر و دخترمم. مودبم و از بی ادبا خوشم نمیادو حتی الامکان سعی میکنم دلی رو نشکنم. خدایا خودمو و زندگیمو دست خودت میسپورم...نگهدارمون باش
اتفاقا من قدم ۱۷۴هست همیشه ۵سانتم کفش دارم.ارایش و کاشت و عملم دارم تیپ های خوبیم میزنم در عجبم چطور ...

بزار نگا کنه پیش تو نبینه تنها بود میبینه. والا منم زنم انقد به زنا نگا میکنم خوشم میاد رنگا رنگ بیخیال 

خو چیه مگه خیانت کرده هره ولی بعدش دیگه چیزی ازش ندیدم  ادم ک واسه یه خیانت جدا نمیشه من مرد جو ...

وقتی خودت انقدر ریلکس هستی برات قابل قبول هست دنبال چیزی نباش 

بالاخره مردِ دیگه تو هم حامله حق داره

خدایا شکرت بابت تمام نعماتت...❤❤❤❤
هیچی...تحملش بالاست...یعنی چی چکار میکرد! خیلی مردها از زناشون بخاطر کار دورن یا خیلی زنا عفونت دارن ...

من خیلی عفونت دارم ولی دکتر بهم نمیگ رابطه نداشته باش یعنی نشنیدم

میشه برا آرامش دلم یه صلوات بفرستی توروخدا
کلا یک دقیقه بیشتر نمیشه عزیزم....قبلا باقرص ترامادول حدود ده دقیقه

وای اینکه فاجعه است. چطور تحمل میکنی؟

عاشق همسر و دخترمم. مودبم و از بی ادبا خوشم نمیادو حتی الامکان سعی میکنم دلی رو نشکنم. خدایا خودمو و زندگیمو دست خودت میسپورم...نگهدارمون باش
خو چیه مگه خیانت کرده هره ولی بعدش دیگه چیزی ازش ندیدم  ادم ک واسه یه خیانت جدا نمیشه من مرد جو ...

منم تابستونا یه ماه یادوماه میرم خونه پدرم میمونم تنهایی اما اصلا خداروشکر چیزی ازش ندیدم.شوهرت مقصره نه شما شما داری کارشو تایید میکنی

گدا باش اما گداصفت نباش.
والا انگار زندگی فقطططططططط س ک سه

خیلی مهمه. متاهلی؟اگه نباشه انگار یه چیز اساسی کمه. جدی میگم