2777
2789
عنوان

میشه راهنماییم‌کنید

74 بازدید | 12 پست

سلام‌دوستان‌من‌همیشه غذاخوب‌درست میکنم‌ولی یچیزک‌مشکل دارم‌تخم‌مرغ یااملته‌یاخیلی‌نرم‌ونپختست‌یاسوخته‌شماچجوراملت‌درست‌میکنید ک‌خوب‌میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل از اینکه بسوزه خاموشش کن🙄

😂😂😂😂عالی ترین راهکاری بود ک تا امروز شنیدم😂😂😂

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   

سلام اول بزار قشنگ روغن داغ شه، بعدش رب یا گوجه فرنگی رو اضافه کن بستگی به سلیقه ات داره من رب رو می‌پسندم، بعدش که مزه خامی رب گرفته شد تخم مرغ رو اضافه کن،  بزار یه مقدار زیر تخم مرغ ها کمی پخته شه بعدش اول قسمت های سفیدا تخم مرغ رو قاطی کن دست به زرده نزن، بعدش بزار کمی بپزه دوباره هم بزن همینجوری پیش برو بعدش زرده رو هم بزن تا وقتی که همشون بپزه، باید دستت بیاد که میاد چیزی نیست 

البته این سلیقه من بود گلم

سلام اول بزار قشنگ روغن داغ شه، بعدش رب یا گوجه فرنگی رو اضافه کن بستگی به سلیقه ات داره من رب رو می ...

خب گلم‌بعضیادیدی‌املتشون‌سفت وخوشمزن‌ک‌سفیدش انگارپخته‌کامل‌اونوچیکارکنم‌وواسه‌یه نفرچه‌مقدارگوجه‌کافیه؟

سلام اول بزار قشنگ روغن داغ شه، بعدش رب یا گوجه فرنگی رو اضافه کن بستگی به سلیقه ات داره من رب رو می ...

اگه میخوای بوی خامی رب گرفته بشه یکم آب با رب قاطی کنید بزارید توی روغن دوتا قل بخوره بعد که آبش خشک شد تخممرغو توش بشکنید

چند نوع املت درست میکنم..یکی با پیاز

پیاز رو یکم تفت میدم طلایی که شد گوجه های خورد شده رو میریزم روی پیاز شعله رو میزارم روی متوسط وقتی گوجه ها نرم شدن و آب گوجه تبخیر شد یکم زرد چوبه و فلفل هم میزنم بعدش تخمه مرغ میزنم و زود زود هم میزنم یکم که سفت شد خاموشش میکنم...اگه میسوزه با شعله متوسط کار کن که نسوزه..اگه گوجه هات قرمز نبودن یه قاشق رب هم داخلش بزن عالی میشه..

بچه ندارم ولی تجربه نگهداری از بچه رو دارم👶عاشق حیواناتم برای همین اطلاعات دارم و اگه نیاز باشه تا جایی که بتونم کمک میکنم🐶🐈🌷گفتم:خدایا بگیر از من هر آنچه تورا از من میگیرد ندا آمد:گوشی ات را بده  گاهیاوقات این دردهامون نیست که باعث رنج میشه فکرهایمنفی باعث میشه همه چیز بدتر به نظر بیاد👌
خب گلم‌بعضیادیدی‌املتشون‌سفت وخوشمزن‌ک‌سفیدش انگارپخته‌کامل‌اونوچیکارکنم‌وواسه‌یه نفرچه‌مقدارگوجه‌کا ...

در تابه رو میذارن که بپزه ، زیرشم کم میکنن نسوزه

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

خب گلم‌بعضیادیدی‌املتشون‌سفت وخوشمزن‌ک‌سفیدش انگارپخته‌کامل‌اونوچیکارکنم‌وواسه‌یه نفرچه‌مقدارگوجه‌کا ...

زیر شعله رو متوسط به سمت کم بزار که نسوزه بیشتر سرخش کن تا سفت بشه

بچه ندارم ولی تجربه نگهداری از بچه رو دارم👶عاشق حیواناتم برای همین اطلاعات دارم و اگه نیاز باشه تا جایی که بتونم کمک میکنم🐶🐈🌷گفتم:خدایا بگیر از من هر آنچه تورا از من میگیرد ندا آمد:گوشی ات را بده  گاهیاوقات این دردهامون نیست که باعث رنج میشه فکرهایمنفی باعث میشه همه چیز بدتر به نظر بیاد👌

انواع پخت تخم مرغ۱

انواع پخت تخم مرغ ۲

😁😁😁

درخواست دوستی قبول نمی‌کنم || کاربر گرامی، اینجا یه سایت تبادل نظر عمومی هس نه چت شخصی و هرکس میتونه به هر پستی ری‌اکشن بده. پس اگه به پستت توی یه تاپیک ریپلای زدم، نگو: «با تو نبودم. مخاطبم استارتر بود» این حرف خیلی مسخره است.