2777
2789
عنوان

خرم آبادی ها بیان لطفاً سوال دارم 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 10039 بازدید | 84 پست
امکانات درحدی که خسته نشم یه پارکی فضای سبزی چیزی داشته باشه و 🤔یه دریاچه ای رودی چیزی همسایه هاش ه ...

در این حد خیلی خوبه

من کاپوچینو قدیمی ام کاربری با تاریخ عضویت 1391/07/25 رمز عبور فراموش کردم با کاربری جدید برگشتم به آغوش نی نی سایت😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره عزیزم ایوب فیروزی اومده فوق تخصص غدد کودکانه خیلیم کارش خوبه شهدای شرقی پایین تر از ساختمان پزشک ...

ممنونم عزیزم.من به خاطر کرونا نتونستم بیام خرم آباد.نمیدونی چقدر دعات میکنم❤ببخشید یه سوال دیگه اینکه از کی اومده؟؟ چون چن سال پیش اومدم چهار راه فرهنگ یه دکتر داشت علی مظاهری رفت کرج

آجی جون با مبلغ حدودا ۸۰تومن چه جاهایی میشه خونه گرفت

بستگی ب متراژ و امکاناتش داره...ولی خب گلدشت گیرت میاد...کلا گلدشت قیمت همه چیش از خوراک و پوشاک و خونه ش مناسبتره و شیکه

زندگیتون پر از عشق
در این حد خیلی خوبه

کدوم محلش آجی اومدم خونه فامیل شوهرم تو یکی از محلاتش مردمش ببخشیدا کمی عجیب نگاه میکردن 🤭

غم که از حد بگذرد دل حس پیری میکند ..سن هرکس را غمش اندازه گیری می کند🥺🥺
بستگی ب متراژ و امکاناتش داره...ولی خب گلدشت گیرت میاد...کلا گلدشت قیمت همه چیش از خوراک و پوشاک و خ ...

مسیر دسترسیش چطوره آجی تاکسی خور هست؟

علت مهاجرت چیه

میشه واس منم ی امضابزنید مشکلم حل شه باارامش درس بخونم لطفافقط ی دیقه طول میکشه عضومیشید و امضاتون ثبت کنید۸سال اذیت شدم الان منتظرمعجزه ی خدام شمامیتوتیدبایه امضامنو به این ارزوی محالم نزدیک کنیدمن ازادمای دنیای واقعی انتظاری ندارم مجازیارو بیشترقبول دارم چون حداقلش اینه که نمیشناسمشون❤کمکم میکنن درحالیکه نمیشناسنم واین بهترین حس دنیاس❤🙏
ممنونم عزیزم.من به خاطر کرونا نتونستم بیام خرم آباد.نمیدونی چقدر دعات میکنم❤ببخشید یه سوال دیگه اینک ...

والا منم تابلوشو دوسه هفته پیش ک واسه لیزر رفتم پیش دکتر نظری دیدم فوق تخصص غدد کودکان گرفته برگشته نمیدونم میشناسیش یانه ولی دکتر من بوده وقتی بچه بودم خدایی دکتر حرفه اییه الان ک دیگ فوق تخصص گرفته ،اتفاقا مامانمم میخواد داداشمو ببره پیشش کلاس پنج ولی قدش خیلی کوتاه نسبت ب هم سنوسالاش

بعدمرگ تنها قسمت چپ مغز است که تا ۸دیقه زنده میماند و تمام گذشته را بصورت یک خواب مرور میکند،آن لحظه برای آخرین بار به یادم خواهی آمد💔                                             ولی خدایی آدم که دلش میشکنه تازه یاد میگیره زندگی کنه✋
خودتون اهل کجایین

شوهرم پلدختریه از خودتونه ولی من بهبهان البته مامانم هم باز از خودتونه😉😚

علت مهاجرت چیه

یه جایی خوش آب و هوا بریم البته چون شوهرم هم لرستانیه اینجارو ترجیح دادیم آجی

برنامه دیوار رو نصب کن...شهر خرم اباد رو انتخاب کن

برو تو قسمت اجاره مسکن..بنویس گلدشت...قیمتا و امکانت رو بت میده

الان سرچ کردم...60تومن و 100تومن هم داره..80تومن داره..قیمتاش خوبه

زندگیتون پر از عشق