خونه ها برای خرید خیلی گرونه ولی رهن و اجاره شو نمیدونم.. بهترین منطقه هاشم.. علوی.. کوی طلاب.. شهدا.. شیرخوارگاه.. مطهری..60متری..فاز یک کیو.. آراسته ها
اره عزیزم ایوب فیروزی اومده فوق تخصص غدد کودکانه خیلیم کارش خوبه شهدای شرقی پایین تر از ساختمان پزشک ...
ممنونم عزیزم.من به خاطر کرونا نتونستم بیام خرم آباد.نمیدونی چقدر دعات میکنم❤ببخشید یه سوال دیگه اینکه از کی اومده؟؟ چون چن سال پیش اومدم چهار راه فرهنگ یه دکتر داشت علی مظاهری رفت کرج
ممنونم عزیزم.من به خاطر کرونا نتونستم بیام خرم آباد.نمیدونی چقدر دعات میکنم❤ببخشید یه سوال دیگه اینک ...
والا منم تابلوشو دوسه هفته پیش ک واسه لیزر رفتم پیش دکتر نظری دیدم فوق تخصص غدد کودکان گرفته برگشته نمیدونم میشناسیش یانه ولی دکتر من بوده وقتی بچه بودم خدایی دکتر حرفه اییه الان ک دیگ فوق تخصص گرفته ،اتفاقا مامانمم میخواد داداشمو ببره پیشش کلاس پنج ولی قدش خیلی کوتاه نسبت ب هم سنوسالاش
بعدمرگ تنها قسمت چپ مغز است که تا ۸دیقه زنده میماند و تمام گذشته را بصورت یک خواب مرور میکند،آن لحظه برای آخرین بار به یادم خواهی آمد💔 ولی خدایی آدم که دلش میشکنه تازه یاد میگیره زندگی کنه✋