2777
2789
عنوان

خرم آبادی ها بیان لطفاً سوال دارم 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 10043 بازدید | 84 پست
ببخشید شاید به یکی هم که ساکن اون محلس بر بخوره ولی رفتیم خونه فامیل شوهرم از سر کوچه تا در خونه چند ...

نه اینکه همه ساکنین بد باشن.. کسایی هستن به خاطر شرایط مالیشون اونجا ساکنان.. ولی در کل محله ی خوبی نیست برای سکونت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اینکه همه ساکنین بد باشن.. کسایی هستن به خاطر شرایط مالیشون اونجا ساکنان.. ولی در کل محله ی خوبی ...

بهش میومد محله محرومی باشه آخه همه کوچه هاش خاکی بودن خیلی هم شلوغ بود محلش

غم که از حد بگذرد دل حس پیری میکند ..سن هرکس را غمش اندازه گیری می کند🥺🥺
میدان کیو.. خیابان ولیعصر.. سی متری پژوهنده.. محله های آروم و مردم خوبی داره

لرن یا لک رفتیم از همون خیابون ولیعصر بالا اسم کوچه هاش زاگرس بود اونجا همه لکی حرف میزدن یعنی اینجا هم که شما میگی اونطورن آجی آخه من متوجه نمیشم لکی

لرن یا لک رفتیم از همون خیابون ولیعصر بالا اسم کوچه هاش زاگرس بود اونجا همه لکی حرف میزدن یعنی اینجا ...

فک کنم شما پاچنار رفتین.. اونجا هم محله جالبی نیست.. نه سی متری هم لک داره هم لر ولی در کل بیشتری لری حرف میزنن با شما هم که فارسی

فک کنم شما پاچنار رفتین.. اونجا هم محله جالبی نیست.. نه سی متری هم لک داره هم لر ولی در کل بیشتری لر ...

آره یادم انداختی اسمشو آجی من لریو میفهمم ولی لکی انگار که روسی باشه برام فقط دهنم باز مونده بود و شوهرم باهاشون حرف میزد 😅

خخخ.. من خودمم لکم

عشقی عشق آجی ممنون بابت راهنمایی هات خیلی مهمون نواز بودن اونا خانواده کاکولوند هیچوقت یادم نمیرن😍😍