nakhlmordab مدیر عضویت: 1399/12/24 تعداد پست: 547 عنوان خرم آبادی ها بیان لطفاً سوال دارم 😍 | مشاهده متن کامل بحث + 10043 بازدید | 84 پست میخام به شهرتون مهاجرت کنم بنظرتون چه محله های خوبه امنیتشون چطوره و مردمش غم که از حد بگذرد دل حس پیری میکند ..سن هرکس را غمش اندازه گیری می کند🥺🥺 1399/12/25 | 01:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_panipani عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 120 ببخشید شاید به یکی هم که ساکن اون محلس بر بخوره ولی رفتیم خونه فامیل شوهرم از سر کوچه تا در خونه چند ... نه اینکه همه ساکنین بد باشن.. کسایی هستن به خاطر شرایط مالیشون اونجا ساکنان.. ولی در کل محله ی خوبی نیست برای سکونت
_panipani عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 120 کجاس اون اسم محلش و موقعیتش ؟ میدان کیو.. خیابان ولیعصر.. سی متری پژوهنده.. محله های آروم و مردم خوبی داره
nakhlmordab مدیر استارتر عضویت: 1399/12/24 تعداد پست: 547 نه اینکه همه ساکنین بد باشن.. کسایی هستن به خاطر شرایط مالیشون اونجا ساکنان.. ولی در کل محله ی خوبی ... بهش میومد محله محرومی باشه آخه همه کوچه هاش خاکی بودن خیلی هم شلوغ بود محلش غم که از حد بگذرد دل حس پیری میکند ..سن هرکس را غمش اندازه گیری می کند🥺🥺
_panipani عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 120 بهش میومد محله محرومی باشه آخه همه کوچه هاش خاکی بودن خیلی هم شلوغ بود محلش حاشیه شهر هست دیگه
nakhlmordab مدیر استارتر عضویت: 1399/12/24 تعداد پست: 547 میدان کیو.. خیابان ولیعصر.. سی متری پژوهنده.. محله های آروم و مردم خوبی داره لرن یا لک رفتیم از همون خیابون ولیعصر بالا اسم کوچه هاش زاگرس بود اونجا همه لکی حرف میزدن یعنی اینجا هم که شما میگی اونطورن آجی آخه من متوجه نمیشم لکی غم که از حد بگذرد دل حس پیری میکند ..سن هرکس را غمش اندازه گیری می کند🥺🥺
_panipani عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 120 لرن یا لک رفتیم از همون خیابون ولیعصر بالا اسم کوچه هاش زاگرس بود اونجا همه لکی حرف میزدن یعنی اینجا ... فک کنم شما پاچنار رفتین.. اونجا هم محله جالبی نیست.. نه سی متری هم لک داره هم لر ولی در کل بیشتری لری حرف میزنن با شما هم که فارسی
nakhlmordab مدیر استارتر عضویت: 1399/12/24 تعداد پست: 547 فک کنم شما پاچنار رفتین.. اونجا هم محله جالبی نیست.. نه سی متری هم لک داره هم لر ولی در کل بیشتری لر ... آره یادم انداختی اسمشو آجی من لریو میفهمم ولی لکی انگار که روسی باشه برام فقط دهنم باز مونده بود و شوهرم باهاشون حرف میزد 😅 غم که از حد بگذرد دل حس پیری میکند ..سن هرکس را غمش اندازه گیری می کند🥺🥺
_panipani عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 120 آره یادم انداختی اسمشو آجی من لریو میفهمم ولی لکی انگار که روسی باشه برام فقط دهنم باز مونده بود و ش ... خخخ.. من خودمم لکم
nakhlmordab مدیر استارتر عضویت: 1399/12/24 تعداد پست: 547 خخخ.. من خودمم لکم عشقی عشق آجی ممنون بابت راهنمایی هات خیلی مهمون نواز بودن اونا خانواده کاکولوند هیچوقت یادم نمیرن😍😍 غم که از حد بگذرد دل حس پیری میکند ..سن هرکس را غمش اندازه گیری می کند🥺🥺